2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 40 پست
سال اولت بود؟؟ 

ایکاش نمیزدم من نمیدونستم اگه انتخاب رشته کنی بیاری نری ۲سال محرومی گفتم اکه حداقل قبول نشدم تو شهرمون اعتماد ب نفسم بره بالا ک بخوره توسرم این طرز فکرم ایگاش میدونستم و اینکارو نمیکردم

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چیز که درس نیس  کتاب خوندن تو ایران ی چیز بیخودیه عمر تلف کردنه  الان تو این سن فکر در ...

اره اما اگه بری فرهنگیان خیلی خوبه ازهمون اول دانشجویی حقوق داری خیلی امتیازات داره دوس دارم اونو قبول شم

اخه چطور آروم باشم؟من همش در حال بدشانسیم شوهرمم میکه بچه بیار از همه طرف تو فشارم دیگه دارم دیوانه ...

عزیزم اگه نوضوع : موانع استجابت دعا رو گوش کنی ،همه چیز برات تغییر میکنه.

کاش اینکار رو بکنی.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
سلام  شما که ازدواج کردید اولویت شوهرتون باشه یک رشته ساده و نزدیک محل زندگیتون انتخاب کنید . ...

اخه محل نزدیکم نیاوردم اینم چون فلن مجازیه شوهرم اجازه داده...اخه پس دل خودم چی میشه من میگم تا سال بد چون مجازیه دوترم میشه حداقل کنکورم بدم از ی طرفم شوهرم بچه میخاد منم انادگی ندارم چون هنوز ۱ سالم نشده سقط کردم قسطامونم بالاست نمیدونم چ کنم خیلی فشار رومه

اره اما اگه بری فرهنگیان خیلی خوبه ازهمون اول دانشجویی حقوق داری خیلی امتیازات داره دوس دارم اونو قب ...

ی سوال ایا اون چیزی ک تواناییشو داری یا هدفته  توی فرهنگیان بدست میاری  توانت بیشتر نیس 

نمیتونی بالاتر بری یا چیز بیشتر از معلمی بخای

ی سوال ایا اون چیزی ک تواناییشو داری یا هدفته  توی فرهنگیان بدست میاری  توانت بیشتر نیس&nb ...

برای زن از این چی بهتره؟استخدام میشی حقوق مزایات ثابته و سرجاش...من دوسشندارم اما تو تو کشور ما بهترین رشته برای زنه خودم حسابداری تو بانک دوس داشتم امار هم میشه اما همه اینا پارتی میخاد اینم ک راه دوره نمیتونم بزم اگه اینجا بوود یچی فقط چون مجازیه میتونم بزم تا کنکور بدم امسال