2777
2789
عنوان

حس میکنم یه نفر تو اتاقمه😵😖

| مشاهده متن کامل بحث + 5250 بازدید | 365 پست
یادم نمیمونن ولی صبح ک پامیشم فقط یادمه خواب بدی دیدم و زود از یادم میرن ولی صبحا همون موقع هم ک پام ...

تو یدنت کبودی داری؟ یا اینکه حس کنی انرژی نداری یا مثلا احساس کنی اصلا نخوابیدی

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی دونم والا من که اصلا اهمیت نمی دم

من گاهی دعواشون هم میکنم 😁مخصوصا  وقتی میان منو صدا میکنن میگم بزارید بخوابم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
آفرین نترس باشید 

فدا

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
واقعا نمی دونستم

خیلیها نمیدونن 

واقعا همینه ادم باید خودشو ب بی خیالی بزنه مثلا همین دو ماه پیش من دیدم ک چیزی مث انسان ک بدنی گرگی ...

اگر شب تنهایی دیده بودی چی بازم همین میگفتی؟😁

بدبخت ترین ادم رو زمینم

چطوری اخه😨😨😨😨

چی چطوری 

زیادی اهمیت میدی بهشون

اصلا هرچی هستن به ما چیکار دارن واسه خودشون دارن میچرخن دیگه

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
سوره ی بقره خطرناکه بخداد بدون استاد تو خونه پخش کنه. قبلا من هم همین رو میگفتم اما بعد بهم گفتن خطر ...

خب چرا آخه دلیلشم بگو

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
قران خطرناکه وا !هر چی چاره اش تو قرانه

عزیزم من کجای حرفم گفنم قران خطرناکه؟سوره ی بقره موکل های خیلی قوی داره که باید چهل و پنج رو مدام تو خونه پخش بشه و صاحب اون خونه هم بخونه. اگه جن تو خونه کافر باشه یا مرید شیطان باشه میتونه خیلی خطرناک بشه و اگه با کمک استاد نباشه ممونه به اهل اون خونه اسیب برسونه. 

واقعا همینه ادم باید خودشو ب بی خیالی بزنه مثلا همین دو ماه پیش من دیدم ک چیزی مث انسان ک بدنی گرگی ...

حتی اصلا هرچی هم بود من بهشون اهمیت نمی دم

انقد بدبختی دارم همین ترس از اینارو کم دارن🤣

تو یدنت کبودی داری؟ یا اینکه حس کنی انرژی نداری یا مثلا احساس کنی اصلا نخوابیدی

دستم زخم شده فقط انگار کشیده شده ب جایی ولی همش تو این خونه حس بدی دارم هرجای دیگ میرم هم راحت میخوابم هم این حسو ندارم😔

اگر تا بخای درو باز کنی خفتت کنن چی.دیر بشه

ببخشید خندم گرفت

مگه زور گیر محلن بیان منو خفت کنن🤣

خفت چی آخه

اصلا کاری به کار ما بدبختا ندارن

الکی داری میترسی

خب چرا آخه دلیلشم بگو

چون م کل های قوی داره اگه جن یا موکل طلسم زیاد قوی نباشه که اون رو تا زمانی که سوره ی بقره رو میخونی از شما دور میکنه اما اگه کافر باشن و قو ی باشن به محض اینکه سوره ی بقره قطع بشه لا شدت بیشتبی به اون شخص ممکنه آسیب برسونن. چون اونها از بین نمیرن فقط دور میشن

عزیزم من کجای حرفم گفنم قران خطرناکه؟سوره ی بقره موکل های خیلی قوی داره که باید چهل و پنج رو مدام تو ...

عزیزم موکل چیه ؟؟؟

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
دستم زخم شده فقط انگار کشیده شده ب جایی ولی همش تو این خونه حس بدی دارم هرجای دیگ میرم هم راحت میخوا ...

عزیزم شما لاغری با موهای مشکی و چشم و ابروی مشکی و قدی بلند هستی؟