2777
2789
عنوان

حس میکنم یه نفر تو اتاقمه😵😖

| مشاهده متن کامل بحث + 5251 بازدید | 365 پست
من فقط میدونم اسمش اینه نمیدونم چراا

بابا یا میخوان بترسوننت یا یه چیزی هست اما اصلا اعتقاد نداشته باش 

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمو خیس کردم گفتی😐😭😭😭😭

واقعا؟؟

نترسین انقد

من اصلا اهمیت نمی دم بهشون

تازه بجا ترس تو فکرم بود اگه در واقعا قفل کردن پیچ گوشتی دارم یا نه

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
خودمو خیس کردم گفتی😐😭😭😭😭

خدا تاپیک ترسوها

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
دمت گرم 😁

قوربونت😎

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
قرآن بزار بالا سرت و ی چیز تیز از خدا بخواه ک هر چی هست خودش دور کنه ازت  سوره ناس و فلق رو بخ ...

سوره ی بقره خطرناکه بخداد بدون استاد تو خونه پخش کنه. قبلا من هم همین رو میگفتم اما بعد بهم گفتن خطرناکه و ممکنه اونها به ما آسیب برسونن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
هفت بار حمد بخون و آیه الکرسی و صلوات. ناد علی بخون  خوابهات رو میشه تعریف کنی؟

یادم نمیمونن ولی صبح ک پامیشم فقط یادمه خواب بدی دیدم و زود از یادم میرن ولی صبحا همون موقع هم ک پامیشم با حالت ترس و اضطراب از خواب میپرم

دقیقا اگه بترسیم از ترسمون تغذیه میکنن 

نمی دونم والا من که اصلا اهمیت نمی دم

چرا میترسی من دیشب یه صدا شنیدم انگار یکی داشت کنارم میدویید صدا گرگ بعد میومد حالا گرگ کجاست وسط ش ...

واقعا همینه ادم باید خودشو ب بی خیالی بزنه مثلا همین دو ماه پیش من دیدم ک چیزی مث انسان ک بدنی گرگی داره و قدشو دزدیه ک دیده نشه از بغل ماشینمون رد شد بعد دیدم یهو غیب شد بعدم بلند گفتم هر چی بودی دیر جنبیدی من دیدمت ب خودم گفتم فوقش توهم مغزمه هیچی از این موجود دوپا(انسان) ترسناک تر نیس

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
واقعا؟؟ نترسین انقد من اصلا اهمیت نمی دم بهشون تازه بجا ترس تو فکرم بود اگه در واقعا قفل کردن پیچ ...

اگر تا بخای درو باز کنی خفتت کنن چی.دیر بشه

بدبخت ترین ادم رو زمینم

سوره ی بقره خطرناکه بخداد بدون استاد تو خونه پخش کنه. قبلا من هم همین رو میگفتم اما بعد بهم گفتن خطر ...

واقعا نمی دونستم

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
2790
2778
2791
2779
2792