من قبلا از،هیچی نمیترسیدم یعنی شب تاریکی هر جا تنها میبودم اصلا نمیترسیدم ولی،تازگیا خیلی ترسو شدم همش از،یه شب شروع شد که تو اتاقم نزدیکای ساعت سه شب صدای یه نفرو شنیدم یعنی قبلش یه حس عجیبی داشتم ک یهو اون صدا اومد انگار یه نفر گفت هو ک اون صدارو واضح شنیدم😖ما تازه خونمونو عوص کردیم و اینجا پر درخته و درست مقابل پنجره اتاق من یه درخته خیلی،بزرگه که به درخت شیطان معروفه نمیدونم چیه شایدم توهم ولی،هرچیزی هست خیلی،انرژیشو حس میکنم چکار کنم یه خواب راحت ندارم اول ک اومده بودیم اصلا خوابم نمیبرد الان خوابم میبره ولی همش خواب بد میبینم چن روز پیشم تب خال زده بودم کمکککک😭
بابا یا میخوان بترسوننت یا یه چیزی هست اما اصلا اعتقاد نداشته باش
« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم ಥ_ಥعاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂". خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
تازه بجا ترس تو فکرم بود اگه در واقعا قفل کردن پیچ گوشتی دارم یا نه
آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،. بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم ಥ_ಥعاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂". خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،. بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
چرا میترسی من دیشب یه صدا شنیدم انگار یکی داشت کنارم میدویید صدا گرگ بعد میومد حالا گرگ کجاست وسط ش ...
واقعا همینه ادم باید خودشو ب بی خیالی بزنه مثلا همین دو ماه پیش من دیدم ک چیزی مث انسان ک بدنی گرگی داره و قدشو دزدیه ک دیده نشه از بغل ماشینمون رد شد بعد دیدم یهو غیب شد بعدم بلند گفتم هر چی بودی دیر جنبیدی من دیدمت ب خودم گفتم فوقش توهم مغزمه هیچی از این موجود دوپا(انسان) ترسناک تر نیس
عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)
سوره ی بقره خطرناکه بخداد بدون استاد تو خونه پخش کنه. قبلا من هم همین رو میگفتم اما بعد بهم گفتن خطر ...
واقعا نمی دونستم
عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)