2821
2789

عزیزم حتما سریع برو پیش متخصص غدد و مصرف دارو را شروع کن.عددش بالا نیس.و با خوردن مرتب دارو نرمال میشی.فقط سریع مصرف دارو را شروع کن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم حتما سریع برو پیش متخصص غدد و مصرف دارو را شروع کن.عددش بالا نیس.و با خوردن مرتب دارو نرمال می ...

مامای مرکزمون میگه ک نرماله !

در حالی ک تحقیق کردم خیلیا با این عدد نصف دارو رو خوردن

مامای مرکزمون میگه ک نرماله ! در حالی ک تحقیق کردم خیلیا با این عدد نصف دارو رو خوردن

عزیزم...عددت بالا نیس ولی بارداری بیشترش می‌کنه ب خاطر جنین.باید دارو مصرف کنید.حتما ب پزشک مراجعه کن .برای اطمینان عزیزم

مامای لعنتی هر بار میگم برم میگه نرماله دیگه  ازمایش برا چیته  در حالی ک کلی تحقیق کردم ...

نترس عزیزم.فقط برای اطمینان حتما ب پزشک مراجعه کن.بازم میگم عددت بالا نیس.ولی من هم دیدم ک با این عدد پزشک دارو تجویز کرده.اگه باردار نبودی مشکلی نبود ولی ممکنه با بالا رفتن سن بارداریت این عدد بیشتر بشه.

2824
2823
2791
2779
2792