2777
2789

عزیزم حتما سریع برو پیش متخصص غدد و مصرف دارو را شروع کن.عددش بالا نیس.و با خوردن مرتب دارو نرمال میشی.فقط سریع مصرف دارو را شروع کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم حتما سریع برو پیش متخصص غدد و مصرف دارو را شروع کن.عددش بالا نیس.و با خوردن مرتب دارو نرمال می ...

مامای مرکزمون میگه ک نرماله !

در حالی ک تحقیق کردم خیلیا با این عدد نصف دارو رو خوردن

مامای مرکزمون میگه ک نرماله ! در حالی ک تحقیق کردم خیلیا با این عدد نصف دارو رو خوردن

عزیزم...عددت بالا نیس ولی بارداری بیشترش می‌کنه ب خاطر جنین.باید دارو مصرف کنید.حتما ب پزشک مراجعه کن .برای اطمینان عزیزم

مامای لعنتی هر بار میگم برم میگه نرماله دیگه  ازمایش برا چیته  در حالی ک کلی تحقیق کردم ...

نترس عزیزم.فقط برای اطمینان حتما ب پزشک مراجعه کن.بازم میگم عددت بالا نیس.ولی من هم دیدم ک با این عدد پزشک دارو تجویز کرده.اگه باردار نبودی مشکلی نبود ولی ممکنه با بالا رفتن سن بارداریت این عدد بیشتر بشه.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز