2821
2789

عزیزم حتما سریع برو پیش متخصص غدد و مصرف دارو را شروع کن.عددش بالا نیس.و با خوردن مرتب دارو نرمال میشی.فقط سریع مصرف دارو را شروع کن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم حتما سریع برو پیش متخصص غدد و مصرف دارو را شروع کن.عددش بالا نیس.و با خوردن مرتب دارو نرمال می ...

مامای مرکزمون میگه ک نرماله !

در حالی ک تحقیق کردم خیلیا با این عدد نصف دارو رو خوردن

مامای مرکزمون میگه ک نرماله ! در حالی ک تحقیق کردم خیلیا با این عدد نصف دارو رو خوردن

عزیزم...عددت بالا نیس ولی بارداری بیشترش می‌کنه ب خاطر جنین.باید دارو مصرف کنید.حتما ب پزشک مراجعه کن .برای اطمینان عزیزم

مامای لعنتی هر بار میگم برم میگه نرماله دیگه  ازمایش برا چیته  در حالی ک کلی تحقیق کردم ...

نترس عزیزم.فقط برای اطمینان حتما ب پزشک مراجعه کن.بازم میگم عددت بالا نیس.ولی من هم دیدم ک با این عدد پزشک دارو تجویز کرده.اگه باردار نبودی مشکلی نبود ولی ممکنه با بالا رفتن سن بارداریت این عدد بیشتر بشه.

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز