2777
2789
خدا دل نا مادریت آروم کنه به نظرم اگه قبول کنه پدرت پیش یه روان شناس ببره خوبه بلاخره میگی گذشته خوب ...

ماکه احترامشوداریم هرچقدرهم بدی کنه 

نمیره خودش قبول نمیکنه که خوب نیست رفتارش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هفده ساله میگه حالاکه ازدواج کردن نیان اینجابیچاره بابام واسه اینکه زنش غرنزنه میره ازبیرون غذامی ...

مادرشوهر من که دیگه زن بابا هم نیست ما میریم اونجا زورش میاد کاری کنه،پدرشوهرم ما رو دعوت میکنه،اول از زنش پنهون میکنه و هیچی نمیگه قراره بریم اونجا،جوری وانمود میکنه که یعنی سر زده رفتیم،غذا هم یا خودمون میخریم میریم درست میکنیم یا از بیرون میگیریم 

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
مادرشوهر من که دیگه زن بابا هم نیست ما میریم اونجا زورش میاد کاری کنه،پدرشوهرم ما رو دعوت میکنه،اول ...

میدونم مساله تنهاغذانیست کلاخیلی اذیت میکنه 

حتی فامیل های خودش هم به مامیگن شماآدم های خوبی هستین خوبی میکنین بهش این لیاقتتون رونداره عقده ای هست انگارباعذاب دادن ماخوشحال میشه مگرنه من حاضرم هیچ وقت نرم اونجاامابابام وداداشموناراحت نکنه بیچاره داداشم ازدست اون ازاتاقش بیرون نمیاد

اصولأ بعضی نامادریها حوصله فرزندشوهرشون ندارن وخوب رفتارنمیکنند ولیکن بعضیهاشون هم اخلاق خوب دارن ،مانامادری میشناسیم که باشعوروزن بسیار فهمیده هست درحق بچه های شوهرش کم نمیگذاره ولی بچه ها اصلا بانامادری خوب تانمیکنند وبه دروغ همه جانامادریشون روبدنام میکنند ،آدمها همه متفاوتنددررفتار

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش