2777
2789
آره کلاتحمل خوشبختی مارونداره ازیه طرف هم نمیتونه تحمل کنه بابام برامون خوبی کنه میبینه بابام دوستمو ...

وای کاملادرکت میکنم نامادری بدخیلی اذیت میکنه من نامادریم ازحسادتش میخادطلاق بگیرم همیشه هم توزندگی شخصیم دخالت میکنه خیلی حسوده ازش متنفرم

میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای کاملادرکت میکنم نامادری بدخیلی اذیت میکنه من نامادریم ازحسادتش میخادطلاق بگیرم همیشه هم توزندگی ...

باورمیکنی ازوقتی فهمیده بچه ام سقط شده خوشحاله درحالی که انقدرکه من براش خوبی کردم بعضی بچه های واقعی نمیکنن تومجردی همه کارها شومیکردم الان هم وقتی برم هم خودم هم شوهرم احترامشونگه میداریم

باورمیکنی ازوقتی فهمیده بچه ام سقط شده خوشحاله درحالی که انقدرکه من براش خوبی کردم بعضی بچه های واقع ...

خوب میکنی احترلمشونگهدارولی زیادبش رونده.. زن بابایه موجودکاملاحسوده که آرزوی بدبختی بچه های شوهرشومیکنه 

میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستی❤
بابام ازآبروش میترسه میگه تواین سن زشته طلاق بگیرم دلمون هم نیادتنهابمونه کسی رونداره پیششون بمونه

خودشون خوش باشن عیب نداره

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
خودشون خوش باشن عیب نداره

مساله اینه خوش نیستن مگرنه ماتحمل میکنیم دلم واسه بابام میسوزه همه کارهای خونه روخودش میکنه گیردادن های خانوم هم بایدتحمل کنه

خوب میکنی احترلمشونگهدارولی زیادبش رونده.. زن بابایه موجودکاملاحسوده که آرزوی بدبختی بچه های شوهرشوم ...

ن بعضی هاشون خوبن

انیدوارم ازدواج موفقی داشته باشی که جبران این همه سختی بوده باشه عزیزم

آره خداروشکرازدواجم راضیم دلم واسه بابام وداداش مجردم میسوزه بیچاره داداش ازدست گیردادن های اون ازاتاقش بیرون نمیاد

آره یه فامیل داریم نامادری انقدرواسه دخترشوهرش خوبه هیچ کس باورنمیکنه مامان خودش نیست

منم مادر شوهرم ناتنیه یه زن فوق العاده مادر ۶ تا بچه شوهرشه ۳ تا هم خودش آورده  هیچ کس هم شک نمیکنه بچه خودش نیستن فقط سنش یکم به برادر شوهر بزرگم نمیخوره ۱۲ سال فاصله داره باهاش

خدا دل نا مادریت آروم کنه به نظرم اگه قبول کنه پدرت پیش یه روان شناس ببره خوبه بلاخره میگی گذشته خوبی نداشته ولی شما بهش خوبی کن بزار اون از رو بره خدا جای حق نشسته ان شالله خوب میشه باهاتون

2790
2778
2791
2779
2792