2777
2789
پس یعنی از دوازده سالگی بزرگت کرده؟ تو چه سن حساسی نامادری اومده رو سرت😞 خودشم بچه داره؟

نه قبلاازدواج نکرده

بابام به خاطره من ازدواج کرددیدتوخونه اذیت میشم باکارکردن وهمزمان درس خوندن دوسال اول خوب بودبعدش شروع شدبدرفتاری هاش تازگی هاهم بدترشده ازوقتی ازدواج کردم انگاردشمنمونه

نه قبلاازدواج نکرده بابام به خاطره من ازدواج کرددیدتوخونه اذیت میشم باکارکردن وهمزمان درس خوندن دوس ...

چن سالش بود ک پدرتون گرفتنش؟

بچه ای هم از پدرت داره؟

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قبلاازدواج نکرده بابام به خاطره من ازدواج کرددیدتوخونه اذیت میشم باکارکردن وهمزمان درس خوندن دوس ...

انیدوارم ازدواج موفقی داشته باشی که جبران این همه سختی بوده باشه عزیزم

خواهر و برادرم ازش دارين؟

نه وقتی اومدخونمون هم بابام بچه دیگه ای نمیخواست هم خودش گفته بودسنم زیاده حوصله ندارم بچه کوچیک نگهدارم آخه بعدفوت مامانش خواهروبرادرهاش روبزرگ کرده

نه هفده ساله میگه حالاکه ازدواج کردن نیان اینجابیچاره بابام واسه اینکه زنش غرنزنه میره ازبیرون غذامی ...

ماهم یه اشنا داشتیم پیرمرده همه بچه هاش ازدواج کردن و زنش فوت شد واسش زن گرفتن...بچه هاش و زنه نساختن طلاق گرفتن زنه رفت

حدود۴۳سالش بودنه بچه ندارن هیچ کدام نمیخواستن

چ مرگشه زنیکه فرتوت😀

بسپارش بخدا 

خدا ب پدرتون و خودتون آرامش بده♥️♥️♥️

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
ماهم یه اشنا داشتیم پیرمرده همه بچه هاش ازدواج کردن و زنش فوت شد واسش زن گرفتن...بچه هاش و زنه نساخت ...

چون تنهاست کسی رونداره نگهشدارن دلمون میسوزه براش میگیم اشکال نداره ماروبیخیال طلاق نگیرن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز