همسر من خیلی زشته و من تعریف از خود نباشه خیلی زیبا هستم طوری که وقتی با همسرم بیرون میرم مردها که متوجه تفاوت ما میشن سعی میکنن جلوی همسرم بهم شماره بدن یا متلک بندازن یادمه حتی یکیشون اومد به همسرم به بهانه اینکه قیافه همسرم براش آشناست گفت شما پولدارین شغلتون چیه اما من متوجه شدم بخاطر تفاوت قیافه ما این سوالو کرده همسرمم اینو متوجه شده و سعی میکنه زیاد با من بیرون نیاد تا کسی اذیت نکنه خسته شدم از حرفهای مردم انقدر گفتن که منم تحت تاثیر قرار گرفتمو همسرم از چشمم افتاده نمیدونم چیکار کنم اخه یه کمی خسیسم هست و خانوادشم خیلی اذیتم میکنند خودشم آدم سرد مزاجیه اهل گردشم نیست همه اینا جمع شده رو همو منو از زندگی دلسرد کرده نمیدونم باید چیکار کنم جدا بشم یا به زندگیم ادامه بدم
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
عزیزم،لطفا از کلمه زشت استفاده نکنید،زشتی وجود نداره،خدا انسان رو خیلی خوب و دقیق و کامل خلق کرده،و مشکل شما قیافه طرف نیست مشکل شما یه جای دیگه است وسعی کنید حل کنید و از زندگیتون لذت ببرید
اسی منم این مشگلو دار ما هم اختلاف سنیمون 12 ساله منم جونیهام خوشگل بودم همه فکر میکنن پدر ودختریم وقتی با هم میریم جایی اختلافهای دیگه ای هم با همسرم دارم که نسبت به زندگیم سرد شدم بچه دارم وشرایط جدا شدن هم ندارم مجبورم تحمل کنم ولی هر روز افسرده تر از قبل میشم با همسرم احساس خوشبختی نمیکنم
اسی منم این مشگلو دار ما هم اختلاف سنیمون 12 ساله منم جونیهام خوشگل بودم همه فکر میکنن پدر ودختریم و ...
منم دقیقا همینطورم تفاوت سنیمون زیاده همیشه هم در حال چرت زدنه نه اهل تفریحه نه گردش نه خوش و بش گوشه گیر بر عکس من که از بچگی مرکز جنب و جوش بودم دارم میمیرم از افسردگی امابخاطر بچه هام تحمل میکنم
من درکت میکنم با اینکه موقع ازدواج تنها چیزی که واسم مهم نبود ظاهر بود ولی رفته رفته دیدم چقدر دیگران سرزنشم میکنن، 1سال و نیم بعد تو سن 21سالگی بخاطر خیانت ازش جدا شدم اما الان با اینکه خیلی ارتقا پیدا کردم احساس میکنم هیچکس اندازه اون بهم محبت نکرد