2777
2789
عنوان

همسر زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 14036 بازدید | 94 پست
نه چشاش بسته گفته راضیم به رضای خدا😂

خخخ  

داشتیم فیلم آدمخوارها رو نگاه میکردیم که من                                                              جیغ کشیدم          بابام گفت نترس دختر گلم اینا ادمخوارن باتو کاری ندارن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیخام قضاوتت کنم اما فک کنم وقتی میرین بیرون یحوری رفتار میکنین ک انگار اجبارا کنار همسرتونین ک دیگران بخودشون اجازه میدن بیان سمتت

اگه خوشحال کنارش باشی دستش بگیری کسی ب خودش اجازه نمیده هر چقدر ک شما زیبا باشی 

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.

میخوا عکس بزاری که بمونم بعدش نظر بدم

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

عزیزم،لطفا از کلمه زشت استفاده نکنید،زشتی وجود نداره،خدا انسان رو خیلی خوب و دقیق و کامل خلق کرده،و مشکل شما قیافه طرف نیست مشکل شما یه جای دیگه است وسعی کنید حل کنید و از زندگیتون لذت ببرید

اسی منم این مشگلو دار ما هم اختلاف سنیمون 12 ساله منم جونیهام خوشگل بودم همه فکر میکنن پدر ودختریم وقتی با هم میریم جایی اختلافهای دیگه ای هم با همسرم دارم که نسبت به زندگیم سرد شدم بچه دارم وشرایط جدا شدن هم ندارم مجبورم تحمل کنم ولی هر روز افسرده تر از قبل میشم با همسرم احساس خوشبختی نمیکنم

اسی منم این مشگلو دار ما هم اختلاف سنیمون 12 ساله منم جونیهام خوشگل بودم همه فکر میکنن پدر ودختریم و ...

منم دقیقا همینطورم تفاوت سنیمون زیاده همیشه هم در حال چرت زدنه نه اهل تفریحه نه گردش نه خوش و بش گوشه گیر  بر عکس من که از بچگی مرکز جنب و جوش بودم دارم میمیرم از افسردگی امابخاطر بچه هام تحمل میکنم

من درکت میکنم با اینکه موقع ازدواج تنها چیزی که واسم مهم نبود ظاهر بود ولی رفته رفته دیدم چقدر دیگران سرزنشم میکنن، 1سال و نیم بعد تو سن 21سالگی بخاطر خیانت ازش جدا شدم اما الان با اینکه خیلی ارتقا پیدا کردم احساس میکنم هیچکس اندازه اون بهم محبت نکرد