2777
2789
عنوان

همسر زشت

14036 بازدید | 94 پست

همسر من خیلی زشته و من تعریف از خود نباشه خیلی زیبا هستم طوری که وقتی با همسرم بیرون میرم مردها که متوجه تفاوت ما میشن سعی میکنن جلوی همسرم بهم شماره بدن یا متلک بندازن یادمه حتی یکیشون اومد به همسرم به بهانه اینکه قیافه همسرم براش آشناست گفت شما پولدارین شغلتون چیه اما من متوجه شدم بخاطر تفاوت قیافه ما این سوالو کرده همسرمم اینو متوجه شده و سعی میکنه زیاد با من بیرون نیاد تا کسی اذیت نکنه خسته شدم از حرفهای مردم انقدر گفتن که منم تحت تاثیر قرار گرفتمو همسرم از چشمم افتاده نمیدونم چیکار کنم اخه یه کمی خسیسم هست و خانوادشم خیلی اذیتم میکنند خودشم آدم سرد مزاجیه اهل گردشم نیست  همه اینا جمع شده رو همو منو از زندگی دلسرد کرده نمیدونم باید چیکار کنم جدا بشم یا به زندگیم ادامه بدم 

قبل ازدواج به این چیزا فک نکردی؟؟؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما از اول ديدي كه چهرش چطوريه

اگه قبول كردين نبايد به حرف كسي بها بدين و مثل ادماي سطحي و دهن بين و سست عنصر برخورد كنيد

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤