2777
2789
عنوان

امروز رفتم عروسی کرونایی 🤦‍♀️😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 187 پست
با ملتی طرف هستیم هنوز واسه درمان بیماریا صلوات میفرستن.نمیدونم چرا واسه فلج اطفال دعا نمیکنند دیگه؟ ...

اوضاع ملت دیگه داغونههههه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
اینا چه حرفاییه که میگین. اینهمه فوت الکیه. همه دنیا دارن دروغ میگن؟؟

ببین ادم بخوادبمیره همون توخونه خودشم خودبه خودمیگیره میمیره چندسال پیش یه فوتبالیست که جوون بودسالم وسرحال توزمین بازی میکردیه دفعه خودبه خودافتادمرد عمردست خداست وماهم نمیتونیم هیچ دخالتی توش داشته باشیم

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین ادم بخوادبمیره همون توخونه خودشم خودبه خودمیگیره میمیره چندسال پیش یه فوتبالیست که جوون بودسالم ...

خب فردا از بزرگراه رد شو اگه عمر داشته باشی هیچ ماشینی بهت نمیزنه و اگه خدا بخواد و وقت مرگت باشه البته دور از جونت میمیری دیگه

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
خب فردا از بزرگراه رد شو اگه عمر داشته باشی هیچ ماشینی بهت نمیزنه و اگه خدا بخواد و وقت مرگت باشه ال ...

اره اونم ممکنه اکه خدانخوادنمیرم وفلج فقط بشن این امکانم هست اونایی هم که خودکشی کردن خیلیاشون دوباره نجات پیداکردن

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
ببین ادم بخوادبمیره همون توخونه خودشم خودبه خودمیگیره میمیره چندسال پیش یه فوتبالیست که جوون بودسالم ...

خب ی سوال. نو میری وسط ی بزرگ راه وایستی وسط ماشینایی ک با سرعت رد میشن؟؟؟اره یا نه؟؟؟

سم میخوری؟؟؟؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
😂😂😂😂😂 بزار نفهمن بزار همینجوری ب زندگی‌شون ادامه بدن من چیزایی میدونم ک اگ بگم دیگه یکیتونم ...

همه ی دنیا دارن دروغ میگن اونوقت؟؟؟

بعضیا عروسی میگیرن بنا به شرایط خاص خودشون بعضیا صبر میکنن ،شاید میتونن بیشتر صبر کنن بعضیا کلا عر ...

رعایت کردن الا یعنی فاصله گذاری اجتماعی 

با مراسمای عروسی و عزا فاصله گزاری میشه کرد؟

تو ترکیه که آمارش انقدر پایینه و وردلمونه میدونی چرا آمارش پایینه تا طرف میفهمه کرونا داره بهش رمدسیور و فاویروپرایور میدن که ضدویروسه اینجا چی 

یه هیچی بزرگ

پس هر کی رعایت نمیکنه و میشه ناقل چه بی علامت چه با علامت

یه قاتل و جانی هست

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین