2777
2789
عنوان

دعوای خیلی وحشتناک زن و شوهری

2649 بازدید | 74 پست

سلام ، یه چیزی میخوام بگم اگر هرکی تجربه یا کمکی میتونه بکنه لطفا بگه ، من و همسرم خیلی همو دوس داریم یه دختر ۲ ساله هم داریم همه چی خوب پیش میره تا یهو بدون دلیل به قدری از چشم همسرم میفتم و او از چشم من میفته که راضی به بدبختی و ندیدن همیم ! یه چیز کوچیک میشه بهانه براش شروع میکنه بهم بد و بیراه گفتن انقد میگه و میگه انقد تحقیرم میکنه که من خیلی حالم بد میشه در حدی که هیچی ارومم نمیکنه نه گریه نه داد نه هیچی ....تمام ارامشون به یکباره از بین میره ، ...از نظر روحی داغون و ناامید میشم ....نمیدونم چی باعث این اشوب تو زندگیم میشه همه راه ها رو رفتم خسته شدم...چون دعواهامون یه دعوای عادی نیست کار به جاهای باریک میکشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا دیروز یهو از اتاق اومد بیرون گفت چرا به بچه گفتی معذرت خواهی کن چرا تحقیرش کردی!!! در صورتی که اونجور نبود که او میگفت !! اگر جوابشو میدادم یا براش توضیح میدادم بهم حمله میکرد فکمو فشار میداد ....باید ساکت میموندم و فقط گوش میکردم ....تحت فشار روحی قرار میگیرم ...

مشکل منم همینه..شوهرم الکی بهانه میگیره گیر میده دوا درست میکنه 

ازش بدم اومده میخام نباشه ...اما جواب نمیدم سکوووت ...الان بهتر شده اگه یه کلمه جواب بدم بدتر میشه ته دلم اینقدرفحششش میدم اما درظاهر باهاش خوبم خدا ازش نگذره 

البته من میدونم مشکل شوهرم چیه