سلام ، یه چیزی میخوام بگم اگر هرکی تجربه یا کمکی میتونه بکنه لطفا بگه ، من و همسرم خیلی همو دوس داریم یه دختر ۲ ساله هم داریم همه چی خوب پیش میره تا یهو بدون دلیل به قدری از چشم همسرم میفتم و او از چشم من میفته که راضی به بدبختی و ندیدن همیم ! یه چیز کوچیک میشه بهانه براش شروع میکنه بهم بد و بیراه گفتن انقد میگه و میگه انقد تحقیرم میکنه که من خیلی حالم بد میشه در حدی که هیچی ارومم نمیکنه نه گریه نه داد نه هیچی ....تمام ارامشون به یکباره از بین میره ، ...از نظر روحی داغون و ناامید میشم ....نمیدونم چی باعث این اشوب تو زندگیم میشه همه راه ها رو رفتم خسته شدم...چون دعواهامون یه دعوای عادی نیست کار به جاهای باریک میکشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بنظرم یکی براتون دعوا نوشته که بینتون رو بهم بزن یا پای کسی دیگه ی درمیون. خلاصه تا دیر نشده هر چن به دعا اعتقاد ندارم ولی همیشه صلوات بفرس و اسپند دود کن و بیشتر بخودت برس و غذاهای خوشمزه درس کن و کمتر باهاش کل کل کن و یه دعایی خوب مهر و محبت پیش یه آدم خوب بنویس.حتما جواب میگیری و سفت سخت بچسب به زندگیت.موفق باشی🌹