2777
2789
عنوان

دعوای خیلی وحشتناک زن و شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 2651 بازدید | 74 پست

عزیزم همیشه برای خودتو لاحول ولا قوة الا بالله بخون تو دلت تو جمع تو مهمونی‌. 

اسفند دود کن برا خودتون 

ذکر یاودود من خیلی امتحان کردم برای محبت بین 2 تا انسان فرقی نمیکنه زن و شوهر یا هرکس دیگه هرچقدر تونستی بخون به یه چیز چیرین بده شوهرت بخوره. 

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم اینجوری هستیم یه مدت وحشتناک خوب و عالی هستیم با هم بعد مثلا سه ماه میبینی یهو دعوامون میشه و تا یه ماه با هم قهر میکنیم

میشه برای حاجت دلم دعا کنید. ممنون                        خدایا به حق خداوندیت قسمت میدم منو جز خودت محتاج هیچ کس نکن.

ماهم همینطوریم.درصورتی که جونمون به هم بستست ولی یه وقتایی دیوونه میشیم

امتحان کردم روزایی که حس میکنم داریم به اون مراحل میرسیم اسفند میریزم یا یه مدت دایما اسفند میریزم و بهش4قل میخونم اینطور نمیشه

من الان میرم مشاوره خیلی عذر میخام چرت میگن همون سکوت کنی بهتره

شاید مشاورت بدرد نمیخوره

من خیلی از مشاوره نتیجه گرفتم

مشاورتو فوض کن ایشالا نتیجه میگری

ای بابا...! 

بنظرم یکی براتون دعوا نوشته که بینتون رو بهم بزن یا پای کسی دیگه ی درمیون. خلاصه تا دیر نشده هر چن به دعا اعتقاد ندارم ولی همیشه صلوات بفرس و اسپند دود کن و بیشتر بخودت برس و غذاهای خوشمزه درس کن و کمتر باهاش کل کل کن و یه دعایی خوب مهر و محبت پیش یه آدم خوب بنویس.حتما جواب میگیری و سفت سخت بچسب به زندگیت.موفق باشی🌹

عزیزم یک هفته دقیقا وسسسط خونه دقیقا یه ظرف ذغال بزار اونجا اسفند کندر و پوست سیر و پیاز و بریز تو اتیش بگردون تو خونه 

دور تا دور خونه سرکه بریز اگه فکر میکنی دعا کردن برات