2777
2789
میشه حس نسبت من بگی هرچی حس میکنی

در چ مورد

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حست میگه ازدواج دومم کی هست؟ازدواج دومم موفقه؟

موفقه خیلیم موفقه ولی طول میکشه صبر کن

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣
کی شوهرم میاد ازم معذرت خاهی میکنه😐

فردا شب.............. 

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
ته دلش دوست داره و دختره خیلی واسش وقت میزاره و بهش میرسه خودشو میخاد تو دلش جا کنه و این ک ی روز پش ...

کی پشیمون میشه و میاد؟

چرا تل دیگه نمیاد؟

ممنون میشم بهم بگی

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
من نگفتی😫😫😫اقا به استارترتونم یه جوابی بدین اخه🤦🏻‍♀️😂

جانم چی بگم

کی پشیمون میشه و میاد؟ چرا تل دیگه نمیاد؟ ممنون میشم بهم بگی

پشیمونیش طول میکشه اخه دختره خیلی حواسش ب اون طرف هس و نمیزاره از دستش بره ولی خب میاد