2777
2789
اونی ک رفته پشیمونه؟یا نه؟

هنوز نه ولی برمیگرده 

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜
جانم چی بگم

میشه حس شوهرم ب من بگی بنظرت پشیمونه ازکاری ک باهام انجام داد

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدم 

گلم من ۲۵ مهر باید پریود میشدم،پریودام مرتب بود،باامروز۱۴روز پریود نشدم،من اقدامی برای بارداری هستم،حست میگه من باردارم؟اگه خیر کی باردارمیشم به امیدخدا؟چی گیرم میاد؟ممنون میشم جوابم و بدی خواهرگلم

جانم منو صدا کردی ☺

گلم من ۲۵ مهر باید پریود میشدم،پریودام مرتب بود،باامروز۱۴روز پریود نشدم،من اقدامی برای بارداری هستم،حست میگه من باردارم؟اگه خیر کی باردارمیشم به امیدخدا؟چی گیرم میاد؟ممنون میشم جوابم و بدی خواهرگلم

من کی ازدواج میکنم..گلمـ زمانش میتونی بگی؟😳😄😘

عزیزم زمان دقیق نمیتونم بگم چون اینده رو هیشکی خبر نداره ولی خب ازدواجت سال اینده هس حتما

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣
پشیمونیش طول میکشه اخه دختره خیلی حواسش ب اون طرف هس و نمیزاره از دستش بره ولی خب میاد

مثلا چند ماه دیگه میاد؟

واقعا حس میکنی میاد؟خیلی حالم بده خیلی......

اگه بیاد درست میشه؟

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
چراامشب نمیاد خیلی بیشعوره😫😂😂😂

فکر کنم بچه داری...............درسته .............اونم دوتا..........این یه حسه .................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
نهایتا تا دو ماه دیگه بارداری

بعضی وقتا🙄💕

به نظرت طرف واقعا دختره رو دوست داره؟دختره ام واقعا اون و دوست داره؟

پشیمون نمیشه؟ فراموشش میکنم یا بر می گرده و درست میشه؟

ممنون میشم حستو بهم بگی

خسته ام خیلی....

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨