2777
2789
فکر کنم بچه داری...............درسته .............اونم دوتا..........این یه حسه ................. &n ...

ن ناقلا منوتو خیلی ازتاپیکا همدیگرو میشناسیم حتی میدونی ک دوقلودارم😐😂😂😂😂😂😂😘

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی ک رفته پشیمون و دلتنگ شده یا نه؟

عشقم نمیدونم ببخش

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
کسی که دوسش دارمم من دوست داره؟چهرش حدس میزنی چه شکلیه؟بهم میرسیم؟؟؟خیلی دوسش دارم 😭اما اون نمیدونه ...

بهش بگو ک دوسش داری اون ازت خوشش میاد چهرشم پوست گندمی داره موهاش پرپشته و جذبه داره و مهربونه 

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣
اشتی میکنین چن هفته دیگ اره کسیم میاد ک دوست داره💞

گلم من ۲۵ مهر باید پریود میشدم،پریودام مرتب بود،باامروز۱۴روز پریود نشدم،من اقدامی برای بارداری هستم،حست میگه من باردارم؟اگه خیر کی باردارمیشم به امیدخدا؟چی گیرم میاد؟ممنون میشم جوابم و بدی خواهرگلم

بهش بگو ک دوسش داری اون ازت خوشش میاد چهرشم پوست گندمی داره موهاش پرپشته و جذبه داره و مهربونه 

دوسم داره؟برمیگرذه؟

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
ن ناقلا منوتو خیلی ازتاپیکا همدیگرو میشناسیم حتی میدونی ک دوقلودارم😐😂😂😂😂😂😂😘

همشهری منو از کجا شناختی.........خواستم کم کم لو بدم.........خودت فهمیدی

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
به نظرت طرف واقعا دختره رو دوست داره؟دختره ام واقعا اون و دوست داره؟ پشیمون نمیشه؟ فراموشش میکنم یا ...

دختره دوسش داره پشیمون میشه ولی حس میکنم مغرور و یکم خودشیفته اس

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜

وای دقیقا چهرش همینه دقیقا✌️♥️♥️♥️حس ات میگه به هم میرسیم؟؟؟دوست دختر داره؟؟؟

گلم من ۲۵ مهر باید پریود میشدم،پریودام مرتب بود،باامروز۱۴روز پریود نشدم،من اقدامی برای بارداری هستم، ...

احتمال بارداریت خیلی بالاعه و اگ خدای نکرده نبودی طوب زیادی نمیکشه ب زودی بچه دار میشی و پسر داری

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣