2777
2789
فکر کنم بچه داری...............درسته .............اونم دوتا..........این یه حسه ................. &n ...

ن ناقلا منوتو خیلی ازتاپیکا همدیگرو میشناسیم حتی میدونی ک دوقلودارم😐😂😂😂😂😂😂😘

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونی ک رفته پشیمون و دلتنگ شده یا نه؟

عشقم نمیدونم ببخش

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
کسی که دوسش دارمم من دوست داره؟چهرش حدس میزنی چه شکلیه؟بهم میرسیم؟؟؟خیلی دوسش دارم 😭اما اون نمیدونه ...

بهش بگو ک دوسش داری اون ازت خوشش میاد چهرشم پوست گندمی داره موهاش پرپشته و جذبه داره و مهربونه 

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣
اشتی میکنین چن هفته دیگ اره کسیم میاد ک دوست داره💞

گلم من ۲۵ مهر باید پریود میشدم،پریودام مرتب بود،باامروز۱۴روز پریود نشدم،من اقدامی برای بارداری هستم،حست میگه من باردارم؟اگه خیر کی باردارمیشم به امیدخدا؟چی گیرم میاد؟ممنون میشم جوابم و بدی خواهرگلم

بهش بگو ک دوسش داری اون ازت خوشش میاد چهرشم پوست گندمی داره موهاش پرپشته و جذبه داره و مهربونه 

دوسم داره؟برمیگرذه؟

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
ن ناقلا منوتو خیلی ازتاپیکا همدیگرو میشناسیم حتی میدونی ک دوقلودارم😐😂😂😂😂😂😂😘

همشهری منو از کجا شناختی.........خواستم کم کم لو بدم.........خودت فهمیدی

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
به نظرت طرف واقعا دختره رو دوست داره؟دختره ام واقعا اون و دوست داره؟ پشیمون نمیشه؟ فراموشش میکنم یا ...

دختره دوسش داره پشیمون میشه ولی حس میکنم مغرور و یکم خودشیفته اس

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜

وای دقیقا چهرش همینه دقیقا✌️♥️♥️♥️حس ات میگه به هم میرسیم؟؟؟دوست دختر داره؟؟؟

گلم من ۲۵ مهر باید پریود میشدم،پریودام مرتب بود،باامروز۱۴روز پریود نشدم،من اقدامی برای بارداری هستم، ...

احتمال بارداریت خیلی بالاعه و اگ خدای نکرده نبودی طوب زیادی نمیکشه ب زودی بچه دار میشی و پسر داری

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣