2777
2789
منممممم همههه ریپلای کنید اولی چه جور آدمیه اول اسمش م دومی چه جور آدمیه اول اسمش ا

وا چ حرفا مگ علم غیبه🙁

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عاقا رنگ شلوارمو بگید😐😐

رنگ تیره .......سیاه یا طوسی..............................    

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
مرسی عزیزدلم

نمیخام ته دلتو خالی کنم ولی ب ی خانومه گفدم ۴ ماهه دیگ باردار میشه دیشب تاپیک زد گفت شده و منو تگ کرد و تشکر کرد و این ک ن شما این ماه باردار نمیشی ولی خیلیم طول نمیکشه شاید ۲ ماه یا ۳ ماه دیگ💕🌻

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣

به نظرت طرف واقعا دختره رو دوست داره؟دختره ام واقعا اون و دوست داره؟

پشیمون نمیشه؟ فراموشش میکنم یا بر می گرده و درست میشه؟

ممنون میشم حستو بهم بگی

هر کی واقعا تا حالا حسش درست بود بهم بگه........خسته ام خیلی خسته

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
نمیخام ته دلتو خالی کنم ولی ب ی خانومه گفدم ۴ ماهه دیگ باردار میشه دیشب تاپیک زد گفت شده و منو تگ کر ...

به نظرت طرف واقعا دختره رو دوست داره؟دختره ام واقعا اون و دوست داره؟

پشیمون نمیشه؟ فراموشش میکنم یا بر می گرده و درست میشه؟

ممنون میشم حستو بهم بگی

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

یه حس ششمی بگه جواب کنکور کی و چه ساعتی میاد؟

😫😫هععیی خدااا

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090
جانم منو صدا کردی ☺

سیزدهم بی بی چکم مثبت میشه یامنفی😊

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
نمیخام ته دلتو خالی کنم ولی ب ی خانومه گفدم ۴ ماهه دیگ باردار میشه دیشب تاپیک زد گفت شده و منو تگ کر ...

مرسی عزیزم.هرچی خدا بخواد.تشکر😘

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔