2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

443 بازدید | 44 پست

دوست پسر  خواهرشوهرم چندوقتی یبار بمن زنگ میزنه و میخاد آمار خواهرشوهرمو ازمن بگیره، چون باهاش در ارتباطه و هرجا مشکلی پیش بیاد میخواد بمن زنگ بزنه شاید یکی دوماهی یبار، من شدیدا میترسم اصلا جرات اینکه ب شوهرمم بگم. ندارم میترسم آشوب و دعوا پیش بیاد خطمم نمیتونم عوض کنم چون این خطم همه جا شمارشو دادم از بیمه تا بانک و کلی اداره دیگه،،، پسره همشهری خودمه نمیتونمم شکایت کنم از بی إبرویی میترسم ترخدا بگید چیکارکنم اگ جوابشم ندم تهدید میکنه همش دیگه نمیدونم چیکار کنم اصلا دوس ندارم زنگ بزنه چندین بارم گفتم بهش،،، ولی نمیفهمه دیگه خسته شدم اگ شوهرم بفهمه میکشه منو بخدا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره حتما به خواهر شوهرت بگو و بخواه که شدیدا پیگیری کنه تو ام بلاکش کن چه غلطی مثلا میخواد بکنه اگرم دیدی اوضاع داره بد میشه خودت به شوهرت بگی خیلی بهتره بعدم ببخشید شماره شما رو‌کی داده به اون

خدایا خودت مراقب همه کوچولو ها باش برای سلامتی و تعجیل در ظهور اقا صاحب الزمانذو سلامتی همه تودلیا صلوات الهم صل علی محمد و ال محمد 
این دفه زنگ زد بگو ی بار دیگه زنگ بزنی ب شوهرم میگم ....اون بیشتر از شما میترسه داداش دوستش بفهمه

وای چندین بار گفتم،،،، از داداشا خودمم مث سگ می‌ترسه یارو،،، آخرین باری زنگ زد گفتم دیگه بمن زنگ نزنی گفت منو سر لج ننداز ک هی زنگ بزنم ب گوشیت