2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 44 پست
بلاکش کن از اول اشتباه کردی جواب دادی ای خواهر الان که شوهر من ابرومون برده رفتن ازش شکایت کردن بنظر ...

شوهر شما چرا آبروتونو برده؟

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

بززگترین اشتباهت اینه که به شوهرت نمیگی.مرگ یک بار شیون یک بار.خودت به شوهرت بگو.بعدا اگر خودش بفهمه دیگه باور نمیکنه حرفاتو.بگو نمیدونم این شماره منو از کجا اورده اصلا گردن نگیر که قبلا بهت زنگ میزده.بگو دروغ میگه.بهترین راهش همینه گلم.عیب نداره شاید شوهرت حتی خودت کتک بخورین ولی دیگه تموم میشه ازین عذاب راحت میشی.به شوهرت بگو

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترخدا بگو چطوری بگم بهش 

بگو ی مدت بهم زنگ میزنه جویای خواهرت میشه گفتم زنگ نزن دست بردار نیست ول کن نیست گفتم بگم بهتره بدونی مگه شوهرت بهت اعتماد نداره که بخواد واکنشی نشون بده

بگو ی مدت بهم زنگ میزنه جویای خواهرت میشه گفتم زنگ نزن دست بردار نیست ول کن نیست گفتم بگم بهتره بدون ...

داره عزیزم من بازم میترسم 😪😪میترسم خواهرشو بزنه 

میترسم از واکنشش اینکه بفهمه من منو نمیزنه ولی خواشوهرمو بخاطر ارتباط با این آقا شدیدا کتک میزنه مطم ...

عیب نداره بهتر از بهم خوردن زندگیته.بچگی نکن.اون ادم فهمیده شما میترسین داره سو استفاده میکنه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
بززگترین اشتباهت اینه که به شوهرت نمیگی.مرگ یک بار شیون یک بار.خودت به شوهرت بگو.بعدا اگر خودش بفهمه ...

حس میکنم درک میکنی چ حالی دارم 😪از دیشب ک. زنگ زده ی لحظه آرامش ندارم همش خواب بد میدیدم دیشب دعاکن برام نمی‌فهمم چیکار کنم 

حس میکنم درک میکنی چ حالی دارم 😪از دیشب ک. زنگ زده ی لحظه آرامش ندارم همش خواب بد میدیدم دیشب دعاکن ...

میفهممت.ولی بخدا به صلاحته بگی‌به شوهرت حتی اگر همتونو کتک بزنه بازم بگو

بزنه حقشه چرا این وسط بخاطر اون تو قربانی بشی شوهرت فردا روز بگه چرا نگفتی

آره میگم ب شوهرم من خاک برسر اشتباه کردم جوابشو دادم الان شوهرم بگه چرا جوابش دادی چی بگم 

خب به داداش خودت بگو بره باهاش حرف بزنه ..بگه این سری زنگ زدنت مساوی با شکایت کردن ما..

وای داداشا خودم اصلا تو این موارد حرف زدن رو نمیفهمن میرن ب قصد مرگ یارو رو میزنن بدتر دشمنی پیش میاد