2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 44 پست

اول اینکه اشتباهت این بود که وقتی میگی از گوشی اون برداشته پس باید از همون اولین زنگ بهت جوابش مثنمیدادی با اینکه از همون موقع شوهرت در جریان میذاشتی الان که چندبار جوابش دادی و امار دادی این خیلی بد هست شوهرت حتماااا عصبانی خواهد شد که چرا چند بار خواسته اش رو‌انجام دادی به نظرم در وهله اول یه جور چش خواهرشوهرت بترسون که داداشش یه بویی برده بفهمه هر دوتون رو مثلا فلان میکنه و ... بخواه به اون پسره هم بگه خواهرشت،  که داداشش یه بو هایی برده از رابطشون و اگرم با پسره خوب میست چند وقت باهاش خوب بشه تا دست از سر تو برداره و بگه  اکه بفهمن اینجوری که تو مزاحم زنداداشم شدی  فلان میکنن بیسار میکنن  و اینا ... دیگه مزاحم زنش نشو تا ما این شک دادشم برطرف کنیم 

خدایا خودت مراقب همه کوچولو ها باش برای سلامتی و تعجیل در ظهور اقا صاحب الزمانذو سلامتی همه تودلیا صلوات الهم صل علی محمد و ال محمد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره میگم ب شوهرم من خاک برسر اشتباه کردم جوابشو دادم الان شوهرم بگه چرا جوابش دادی چی بگم 

بگو من نمیدونستم کیه زنگ‌زد جواب دادم بهش گفتم بمن زنگ‌نزن به شوهرم میگم دوباره زد منم بهت گفتم.اصلا نگو قبلا باهات در تماس بوده

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
میفهممت.ولی بخدا به صلاحته بگی‌به شوهرت حتی اگر همتونو کتک بزنه بازم بگو

آره میگم ب شوهرم آخه شوهرمن هیچکسو بجز.من نداره کاری ب خانوادش نداره اصلا همیشه میگه من فقط تورو دارم نمیخام بخاطر من غصه بخوره یا حس تنهایی کنه 😓

آره میگم ب شوهرم آخه شوهرمن هیچکسو بجز.من نداره کاری ب خانوادش نداره اصلا همیشه میگه من فقط تورو دار ...

پس اعتمادشو نزار یکی دیگه از بین ببره.خودت بگی خیلی خیلی بهتره

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
وای داداشا خودم اصلا تو این موارد حرف زدن رو نمیفهمن میرن ب قصد مرگ یارو رو میزنن بدتر دشمنی پیش میا ...

ای بابا چی بگم..فکر کنم همون خطت رو عوض کنی برات بهتره ...عب نداره دوباره شمارتو به بانک و اینا میدی ...عوض کردن خط ضررش کمتره تا این بزن بزن هایی که میگی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

اول اینکه اشتباهت این بود که وقتی میگی از گوشی اون برداشته پس باید از همون اولین زنگ بهت جوابش مثنمی ...

نه من بهش آمار نمی‌دادم ولی جوری حرف می‌زدم میگفت ببخشید منو شرمنده کردی 

شمارشو بده به داداشت ک مطمئن باشه بهش زنگ بزنه بترسونش 

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶
وای چندین بار گفتم،،،، از داداشا خودمم مث سگ می‌ترسه یارو،،، آخرین باری زنگ زد گفتم دیگه بمن زنگ نزن ...

برو فتا شکایت کن، ازشم نترس ، کاری نکردی بترسی، به نظرم به شوهرت بگو، بگو از گوشی فلانی برداشته، بعدا برات داستان میسه

بزارش تو بلاك لیست

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
میترسم از واکنشش،، چون بفهمه مطمئنم خواهرشوهرمم میزنه ناجور 

بلاکش کنیین هر چی هم گف عکس العمل نشون ندید اون فهمیده شما میترسید تهدید میکنه.اصلا اصلا جواب ندید چون هر چی بیشتر پیش بره قضیه بدتر میشه

میترسم از واکنشش اینکه بفهمه من منو نمیزنه ولی خواشوهرمو بخاطر ارتباط با این آقا شدیدا کتک میزنه مطم ...

نگو دوس اونه بگو مزاحم تلفنی دارم هر وقتم زنگ زد بده شوهرت جواب بده..اون ک از جونش سیر نشده بگه من فلانی ام..اینجوری اعتمادشم بهت بیشتر میشه

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه