دوست پسر خواهرشوهرم چندوقتی یبار بمن زنگ میزنه و میخاد آمار خواهرشوهرمو ازمن بگیره، چون باهاش در ارتباطه و هرجا مشکلی پیش بیاد میخواد بمن زنگ بزنه شاید یکی دوماهی یبار، من شدیدا میترسم اصلا جرات اینکه ب شوهرمم بگم. ندارم میترسم آشوب و دعوا پیش بیاد خطمم نمیتونم عوض کنم چون این خطم همه جا شمارشو دادم از بیمه تا بانک و کلی اداره دیگه،،، پسره همشهری خودمه نمیتونمم شکایت کنم از بی إبرویی میترسم ترخدا بگید چیکارکنم اگ جوابشم ندم تهدید میکنه همش دیگه نمیدونم چیکار کنم اصلا دوس ندارم زنگ بزنه چندین بارم گفتم بهش،،، ولی نمیفهمه دیگه خسته شدم اگ شوهرم بفهمه میکشه منو بخدا
اول اینکه اشتباهت این بود که وقتی میگی از گوشی اون برداشته پس باید از همون اولین زنگ بهت جوابش مثنمیدادی با اینکه از همون موقع شوهرت در جریان میذاشتی الان که چندبار جوابش دادی و امار دادی این خیلی بد هست شوهرت حتماااا عصبانی خواهد شد که چرا چند بار خواسته اش روانجام دادی به نظرم در وهله اول یه جور چش خواهرشوهرت بترسون که داداشش یه بویی برده بفهمه هر دوتون رو مثلا فلان میکنه و ... بخواه به اون پسره هم بگه خواهرشت، که داداشش یه بو هایی برده از رابطشون و اگرم با پسره خوب میست چند وقت باهاش خوب بشه تا دست از سر تو برداره و بگه اکه بفهمن اینجوری که تو مزاحم زنداداشم شدی فلان میکنن بیسار میکنن و اینا ... دیگه مزاحم زنش نشو تا ما این شک دادشم برطرف کنیم
خدایا خودت مراقب همه کوچولو ها باش برای سلامتی و تعجیل در ظهور اقا صاحب الزمانذو سلامتی همه تودلیا صلوات الهم صل علی محمد و ال محمد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای داداشا خودم اصلا تو این موارد حرف زدن رو نمیفهمن میرن ب قصد مرگ یارو رو میزنن بدتر دشمنی پیش میا ...
ای بابا چی بگم..فکر کنم همون خطت رو عوض کنی برات بهتره ...عب نداره دوباره شمارتو به بانک و اینا میدی ...عوض کردن خط ضررش کمتره تا این بزن بزن هایی که میگی
ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight
قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا میگویم و از خدا چیزهایی میدانم که شما نمیدانید!سوره یوسف آیه ۸۶
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸