2777
2789
عنوان

واردای بورس بیان نظر بدن

236 بازدید | 33 پست

شوهرم ده ملیون داره میخواد ببرش تو کار بورس.

میگه همه ی قیمت بهminرسیدن،دوباره میره بالا و سود داره،من میگم نمیره بالا،یه جور طعمه بود که پول مردم رو از دستشون درارن.

قبول نمیکنه.

بگید من درست میگم یا شوهرم؟

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمتا پایینه ولی تضمینی به بالارفتنشم نیست

چون اون قیمتای بالا در اثر هرچی بود واقعی نبود

اگه شغلشون جوریه مواد اولیه لازم دارن اون ۱۰ تومنو مواد اولیه یا سرمایه کارشون کنن چون اون ضروری تره و بالامیره

قیمتا پایینه ولی تضمینی به بالارفتنشم نیست چون اون قیمتای بالا در اثر هرچی بود واقعی نبود اگه شغلش ...

ممنون

منم با شما موافقم

من یک ریال از پول همسرم رو وارد بورس نمی کنم خودش باهاش کار کنه بهترِ...روحیاتش رو می شناسم چند بار به من گفته پول رو بگذار بودس گفتم نه

فقط پول پس انداز خودم رو اگه داشته باشم تو بورس میارم.

بورس ریسکه....با این دخالت های دولت واقعا نمی شه چیزی گفت 

بعضی از بزرگان بورس به حاطر دخالت دولت  اردیبهشت خروج زدن گفتن بعد از انتخابات ایران سال ۱۳۴۰۰ میان 

من می گفتم وا اینا چرا از سود بدشون میاد !!! 

تازه می فهمم چه کار خوبی کردن

من هم اگه اون مقدار پول رو فروردین اردیبهشت طلا می خریدم هم امن بود هم سود داشت

الان هم گلی تو ضررم..حاضر نیستم حتی میانگین کم کنم

شما هم فکر می کنم اگه گذاشتی تو بورس حداقل تا ۴ سال نباید نگاش کنی انگار گذاشتی بانک

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
من یک ریال از پول همسرم رو وارد بورس نمی کنم خودش باهاش کار کنه بهترِ...روحیاتش رو می شناسم چند بار ...

مرسی عزیزم

ممنون بابت وقتی که واسم گذاشتی.

شوهرمنم سال ۸۸سیصدهزار تومن گذاشته،امسال شد ۲۱ملیون بش مزه داد.فکر میکنم همیشه همینطوره.نمیدونه یه دوره ای بود و تموم شد