2777
2789
عنوان

واردای بورس بیان نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 33 پست
مرسی عزیزم ممنون بابت وقتی که واسم گذاشتی. شوهرمنم سال ۸۸سیصدهزار تومن گذاشته،امسال شد ۲۱ملیون بش ...

💞💓💞

مطمئنی سال ۸۸؟

چه سهمایی خریده بودن؟؟

۱۱ سال خیلی کم سود کرده که

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
من یک ریال از پول همسرم رو وارد بورس نمی کنم خودش باهاش کار کنه بهترِ...روحیاتش رو می شناسم چند بار ...

چقدر داشتید تو بورس و چقدر شد؟

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

💞💓💞 مطمئنی سال ۸۸؟ چه سهمایی خریده بودن؟؟ ۱۱ سال خیلی کم سود کرده که

کشتیرانی و بهشهر

تا اسفند ۹۸ سودی نکرده بود.

بعد عید ۹۹رفت بالا.

واسه ما خیلی پول بود

مرسی عزیزم ممنون بابت وقتی که واسم گذاشتی. شوهرمنم سال ۸۸سیصدهزار تومن گذاشته،امسال شد ۲۱ملیون بش ...

۳۰۰ هزار سال ۸۸ رو هرچی میخرید همینقد رشد میکرد

اون زمانا تمام سکه دونه ای ۱۰۰تومنم نبود

چقدر داشتید تو بورس و چقدر شد؟

یک بار به اصرار همسرم خروج زدم البته نصفه نیمه یعنی از هر کدوم چند سهم موند

بعد تو شهریور ماه بدون اینکه بدونه خریدم حالا تواصلاح ها بوده ها...ولی خوب یکی ۴۰ درصد ضررم یکی ۳۵ درصد ..و الی آخر

کانال ها می گفتن بازار بر می گرده الان وقت میانگین کم کردن

خلاصه یکی دوبار هم میانگین کم کردم غافل از اینکه بازار تحلیل بردار نیست چون دخالت دولت کاااملا بیجا و مشهودِ..واینطور شد که من الان از نادمان بورس هستم..ای کاش با اون پول ها طلاهای مورد نیازم رو می خریدم...🤕

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
یک بار به اصرار همسرم خروج زدم البته نصفه نیمه یعنی از هر کدوم چند سهم موند  بعد تو شهریور ماه ...

ضرر به جونت نخوره.

حدودا چقدر بود؟

کشتیرانی و بهشهر تا اسفند ۹۸ سودی نکرده بود. بعد عید ۹۹رفت بالا. واسه ما خیلی پول بود

فکر کنم وبشهر و حکشتی رو می گی ..

بله؟؟

حکشتی خیلی خوب رشد کرد که؟؟

ضرر به جونت نخوره. حدودا چقدر بود؟

حدود ۱۳ میلیون وارد کردم فکر می کنم ۴ میلیون ضرر کردم..چون یک هفته است نگاه نکردم چون عصبی می شم

حالا تو اصلاح ها وارد شدم...با تحلیل اساتید ..ولی خوب شد اینجوری دیگه...

فکر کنم وبشهر و حکشتی رو می گی .. بله؟؟ حکشتی خیای خوب رشد کرده که؟؟

من واقعا در زمینه بورس بیسواد و کم اطلاعم.

انقدر که حتی نرفتم سهام عدالتمو زنده کنم.

خودش گفت بهشهر و کشتیرانی.

شاید اون بمن اشتباه گفته.

بهرحال اون ۲۱ملیون واسه ما پول خوبی بود.

چند تیکه وسایل خریدم،وسایل قدیمی مو بردم خونه شهرستانمون.

از هفته اول مرداد انقدر اصرار کردم تا فروخت.

والا الان اومده بود پایین

حدود ۱۳ میلیون وارد کردم فکر می کنم ۴ میلیون ضرر کردم..چون یک هفته است نگاه نکردم چون عصبی می شم حا ...

فدای سرت

دیروز یه خانمی میگفت ۴۰۰میلیون پول خونشونو وارد کردن تو بورس شده ۷۰میلیون.

اون واقعا ناراحتی داره

کشتیرانی و بهشهر تا اسفند ۹۸ سودی نکرده بود. بعد عید ۹۹رفت بالا. واسه ما خیلی پول بود

حب ببین بورس همیشهه طوللانی مدت بزاری و نفروشی و سهم خوب داشته باشی سود خوبی میده. اللان هم برای بلندمدتیا وقت خوبیه برای خریدن. اینایی که میگن توی ضرریم تازه اومدن و یا نوسان گیرن. وگرنه بورس طولانی مدت عالیه.دیگه درحد تورم و قیمت طلا و ملک دیگه رشد داره حالا یکسال کمتر یکسال بیشتر

من واقعا در زمینه بورس بیسواد و کم اطلاعم. انقدر که حتی نرفتم سهام عدالتمو زنده کنم. خودش گفت بهشه ...

چه کار خوبی کردی 

آفرین...بهترین زمان خروج زدی...

جنسای جدید خونه هم مبارکت باشه...

ولی خوب یه توصیه دارم ..کد بورسی بگیر برای خودت عرضه ها رو بخر...معمولا عرضه ها پول زیادی نمی خوان..

خواستی یه سهم هم بگیر بذار بمونه  برای آینده خودت.. حتما حتما این کار رو بکن....فقط همسرت ندونه...تگرار می کنم همسرت ندونه

حب ببین بورس همیشهه طوللانی مدت بزاری و نفروشی و سهم خوب داشته باشی سود خوبی میده. اللان هم برای بلن ...

👌👌👌👌

فدای سرت دیروز یه خانمی میگفت ۴۰۰میلیون پول خونشونو وارد کردن تو بورس شده ۷۰میلیون. اون واقعا نارا ...

بله اینطوری که هستن بعضیا..دوست همسرم ماشینش رو فروخت ۱۱۰ میلیون..آورد تو بورس تو اوج قیمت ها...۷۰ ۸۰ میلیون ضرر کرد...ماشینش الان شده ۲۲۰ تومن ..اما ضررش هر روووز بیشتر می شه

2790
2778
2791
2779
2792