2777
2789
عنوان

خیانت😏

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 27 پست
‌دورادور چجور حواسم بهش باشه من‌میخوام ی طور ک‌نفهمه گوشیشو چک‌کنم

چک نکنه اصلا پیگیر اینجوری نباش... از اخلاق و رفتارش. اینکه رمز گوشیش میده بهت یا نه... گوشی زیاد دست میگیره یا کم.. اینا زیر نظر بگیر. اگه واقعا خیانت کنه به وقتش دستش رو میشه

پیامهایی که پاک‌شده کار هرکسی نیست که ریکاوریش کنه ولی میتونی یه برنامه پیامرسان‌دیگه‌ نصب‌کنی و مخف ...

چی رو غیر فعال کنم؟؟

با تلگرام‌زیاد سروکار نداره .اگر واتساپ نصب‌کنم‌رو گوشی‌خودم اون‌نمیفهمه‌؟یا اصلا امکانش‌هست‌؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چک نکنه اصلا پیگیر اینجوری نباش... از اخلاق و رفتارش. اینکه رمز گوشیش میده بهت یا نه... گوشی زیاد دس ...

رمز گوشیشو بلدم کاری نداره ک برم سراغ گوشیش ولی میگه دوس دارم آزاد باشم‌وقتی میرم بیرون بهم‌پیام نده یا زندانیم‌نکن‌تو خونه

اگر رفتاراشو ببینید خودتونم حرفاشو باور میکنید.حتی با کل فامیلش قطع رابطه کرده بخاطر من.خواهراش بهم بی احترامی کردن باهاشون قطع رابطه کرده.اگر ببینه ناراحتم مثل ی زن میزنه تو سر وصورتش اما معنی این کاراشو نمیدونم

صحبت‌کرده تلفنی .برنامه نصب‌کردم‌ سرگوشیش‌ صداشو ظبط کرد.از صحبت کردنش‌معلوم‌بود که همین‌دو سه روز ا ...

چجور برنامه ای بوده که صدای تصویری و ضبط کرده؟؟،مگه میشه صدای واتساپم ضبط گرد؟؟

متاسفانه منم نزدیک دو ساله با این قضیه درگیرم ،۵سالم هست ازدواج کردیم ، هربارم میگه من نمیخوام از دستت بدم و مشابه همین کارای همسر شما ... ولی نمیدونم چرا نمیتونم و میترسم از اقدام به جدایی 😔