2777
2789
عنوان

خیانت😏

368 بازدید | 27 پست

شوهرم‌دارم بهم خیانت میکنه‌ مچشو گرفتم ولی بهم‌گفت اشتباه کردم متوجه شدم‌ که کارم‌اشتباهه و زندگیم خیلی خوبه گفت بهم اعتماد‌کن کمکم کن‌.کاراش از فکرم‌بیرون‌نمیره نمیتونم‌دوباره اعتماد‌کنم 

برنامه ای میشناسین که بتونم‌پیاماشو بازیابی کنم؟ دوس دارم‌زیر نظرش داشته باشم‌ اما بفهمم‌که واقعا راست گفته.یک‌ساله عروسی کردم

اگر‌برنامه ای یا راهی میشناسین بگید‌بهم.راهی هست که‌بتونم‌پیامک‌هاشو ریکاوری کنم؟ یا یجوری باگوشی خودم‌ کنترلش کنم اما‌نفهمه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند‌ساله که همون سال اول خیانت کرده؟؟

من میترسم.

دیگه‌ازدواج کنم.

پس‌بعد چندوقت که‌ زایمانو مریضی و پیری و زشتی میاد سراغ ادم حتما‌باید هوو رو هم دورازجون زبونم لال تحمل‌کنیم😕😕

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

واسع اینستا برنامه ای سراغ ندارین ک هکش کنم

از هم دوریم 

اکع چیزیم باشه تو همون اینستاشه 

چون پیشم ک میاد حذفش میکنه یا میگم رمزشو بده برم ببینم چرا از قایم میکنی میگه خوشم نمیاد

من منتظرم بهم پی بده بعد میبینم اقا تو ایسنتا واسم پست میزاره بعد میگه من بهت زنگ زدم بوق نمیخورد

نکن... خودت بیشتر اذیت میشی. نذار قبح مساله بریزه، بذار همیشه ازت بترسه. دورادور حواست بهش باشه

میگه خیلی دوسم‌داره‌ میگه کمکم‌کن‌ک‌برگردم .منم‌گذاشتمش ب حال خودش اما‌فکرم‌اروم‌نیست .میخوام ببینم‌واقعا راست‌میگه‌کنار گذاشته

پیامهایی که پاک‌شده کار هرکسی نیست که ریکاوریش کنه ولی میتونی یه برنامه پیامرسان‌دیگه‌ نصب‌کنی و مخفیش کنی ،آیدنتیفی شو هم غیر فعال کنی که اون‌برنامه رو نبینه شوهرت، از واتساپ‌و تلگرامش هم‌روی گوشس خودتم‌نصب کن که هر پیامی میاد برای تو هم‌بیاد‌ولی اگر از اون زنایی هستی که هربلایی هم سرشون میاد ساکت میشینن ،هیچ‌کاری نکنی بهتره چون فقط اعصابت خورد میشه

میگه خیلی دوسم‌داره‌ میگه کمکم‌کن‌ک‌برگردم .منم‌گذاشتمش ب حال خودش اما‌فکرم‌اروم‌نیست .میخوام ببینم‌ ...

از من به تو نصیحت اگه خیانت هم کرده باشه و تو همش بخوای مچ‌گیری کنی قضیه بدتر میشه... دورادور حواست بهش باشه.... و نشون بده بهش اعتماد داری.... که اگه خطایی هم میکنه طوری قایم نکنه که اصلا نفهمی... بعد اگه فهمیدی بگو... ولی حساس نشو... میفهمی چی میگم... دورادور

مطمئنم‌ک‌گوشی قایمکی‌نداره اینقد بی عرضه س ک‌سر سه روز مچشو گرفتم

تهدیدش کردم‌گفتم‌میرم بلند‌شد ماشین رو برد بیرون‌نصف‌شب گفت اگ‌حرف‌رفتن‌بزنی‌خودمو میکشم‌من‌زندگی‌بی‌تو رو میخوام‌واسه چی.میگه من‌دوستت دارم اشتباه کردم 

پیامهایی که پاک‌شده کار هرکسی نیست که ریکاوریش کنه ولی میتونی یه برنامه پیامرسان‌دیگه‌ نصب‌کنی و مخف ...

ن ساکت نمیشینم خودشم میدونه.میدونه بد بلایی سرش میاد که میوفته ب گوه خوری و التماس.اما‌من‌نمیخوام‌زندگیمو از دست بدم میخوام‌برش‌گردونم