برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️ 🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دانشکده پرستاری با دندون یجان؟؟خوابگاهاشون چی؟ گفتی امزوز رفتی دانشگاه مگ مجازی نیست؟؟
برای ثبت نام رفتم
یجان
❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️ 🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️
ایشالا میری اونجا چشاش و در میاری منم رلم دانشجوعه ولی اون پزشکیه حالا من نمیخوام تو ی دانشگا ...
اینکارا بدرد نمیخوره عزیزان خیلیا دیدین ک تجربه بشه براتون ک دو روز دیگ ناراحت نباشید
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
انقدر شوته ک اینهنه چت میکنه باهام ولی مث بچه ها میمیونه.... این نکبت دندونه... واقعا تو ی شهر بو ...
ما تو ی گروه تل دوست شده بودیم
میدونی الان ک میاد اینجا منو ببینه خیلی استرس دارم و اینا ولی کرمانشاه خیلی دوره هیچ فامیلیم نداریم اگ اسمم در بیاد ینییییی از ذوق سکته رو میزنم حداقلش بدون استرس میبینمش
آها...یه سوال دیگ ثبت نام ترم اولیا حضوریه؟؟ خدارو شکر پس میبینمش
اره حضوری و اینترنتی باهم