2777
2789
عنوان

ازاد

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 60 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه... امضاتو دیدم یاد این افتادم ک کراشم نال مازندرانه... یاد این افتادم ک تو تعیین رشته زدم مازند ...

اتفاقا امروز دانشگاه بودیم 😑

ماله کجای مازندرانه؟؟؟

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️
ناباروی.آمپول ها hmgبرای رشد فولیکوله .عضلانی  بعداز اون ۵ تا هم دوتا زیر جلدی hcg

اهان اصن خیلی عجیبه حالا بیشتریا باردار نمیشن چرا اخه ؟توهم ان شاالله باردار میشی عزیزم غصه نخوریا😍

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
اهان اصن خیلی عجیبه حالا بیشتریا باردار نمیشن چرا اخه ؟توهم ان شاالله باردار میشی عزیزم غصه نخوریا😍

توکل به خدا .ممنونم

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

اینو گفتی یاد ی چیزی افتادم 

یکی و میشناختم هنو عقدم نبودن رابطه داشتن و حامله شدن و مجبور،شدن عقد کنن و ازدواج 

یکیم میشناسم نوزده ساله خدا بهش بچه نمیده ...

ناباروی.آمپول ها hmgبرای رشد فولیکوله .عضلانی  بعداز اون ۵ تا هم دوتا زیر جلدی hcg

امضات عالیه دلم باز شد خیای روستا دوس دارم🤗

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
ساری

منم ساری ام 😑😂😂 اسمش چیهههه بگو شاید داداشم باشه شایدم برادرشوهرم شاید داییم شاید عموم 😂

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️
ان شاالله  منم سیاهکلم واس ادن زدم ساری چی زدی؟؟

روان شناسی و حقوق و اقتصاد و الهیات وووو خیلی چیزای دیگ منم مازندران و زدم ولی دوس دارم کرمانشاه در بیاد تا بتونم راحت تر ببینمش 

توکل به خدا .ممنونم

وای از طرز حرف زدنت معلومه ناراحتیا 

روان شناسی و حقوق و اقتصاد و الهیات وووو خیلی چیزای دیگ منم مازندران و زدم ولی دوس دارم کرمانشاه در ...

ایشالا میاری

بعدش خبرم کنا کنجکاو شدم😁😁😁

حالا شما رلین من ی طرفه دوسش دارم

تهرانم زدم ولی دعا میکنم قبول نشم

أحب نفسي في أي إصدار
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز