2777
2789
عنوان

ازاد

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 60 پست
دانشجوعه دندونه 😐😑

خب نه ما ازین خرخونا نداریم 😂😂😂

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ایشالا میاری بعدش خبرم کنا کنجکاو شدم😁😁😁 حالا شما رلین من ی طرفه دوسش دارم تهرانم زدم ولی دعا ...

ایشالا میشیییییی خدا خودش کمکت میکنه من قبول شم تاپیک میزنم تگت میکنم 😍😂😂😂از کجا دیدیش؟

ایشالا میری اونجا چشاش و در میاری  منم رلم دانشجوعه ولی اون پزشکیه حالا من نمیخوام تو ی دانشگا ...

انقدر شوته ک

اینهنه چت میکنه باهام ولی مث بچه ها میمیونه....

این نکبت دندونه...

واقعا تو ی شهر بودن تاثیر داره؟؟؟

تو کجا دیدیش؟؟

أحب نفسي في أي إصدار
دانشکده پرستاری با دندون یجان؟؟خوابگاهاشون چی؟ گفتی امزوز رفتی دانشگاه مگ مجازی نیست؟؟

برای ثبت نام رفتم 

یجان

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️
ایشالا میری اونجا چشاش و در میاری  منم رلم دانشجوعه ولی اون پزشکیه حالا من نمیخوام تو ی دانشگا ...

اینکارا بدرد نمیخوره عزیزان خیلیا دیدین ک تجربه بشه براتون ک دو روز دیگ ناراحت نباشید 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
انقدر شوته ک اینهنه چت میکنه باهام ولی مث بچه ها میمیونه.... این نکبت دندونه... واقعا تو ی شهر بو ...

ما تو ی گروه تل دوست شده بودیم 

میدونی الان ک میاد اینجا منو ببینه خیلی استرس دارم و اینا ولی کرمانشاه خیلی دوره هیچ فامیلیم نداریم اگ اسمم در بیاد ینییییی از ذوق سکته رو میزنم حداقلش بدون استرس میبینمش

آها...یه سوال دیگ ثبت نام ترم اولیا حضوریه؟؟ خدارو شکر پس میبینمش

اره حضوری و اینترنتی باهم

ما تو ی گروه تل دوست شده بودیم  میدونی الان ک میاد اینجا منو ببینه خیلی استرس دارم و اینا ولی ...

اوپس چ خفن...حالا ایشالا قبول میشی فقط از دوق سکته نکن خواهشا چون دیگ نمیتونی ببینیش😁😁

مام ساری فامیل نداریم اصلا

أحب نفسي في أي إصدار
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز