2777
2789
عنوان

ازاد

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 60 پست
ینی چی

میگم رل و اینا بدرد نمیخوره خیلیا دیدین ک ضربه شدن واستون تجربه بشه عزیزام ک بعد پشیمون نشید 😊

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میگم رل و اینا بدرد نمیخوره خیلیا دیدین ک ضربه شدن واستون تجربه بشه عزیزام ک بعد پشیمون نشید 😊

من رل نمیزنم

اگه خودشم بگه بیا رلشم با تموم احترامی که براش قائلم قبول نمیکنم چون اصلا با اعتقاداتم جور در نمیاد من واسه ازدواج میخوامش

أحب نفسي في أي إصدار

خب بلاخره ی روز باید عروسی کرد دیگ رل چرا ب درد نمیخوره مهم اینه طرفت کیه :) ما پنج ساله کناره همیم

من رل نمیزنم اگه خودشم بگه بیا رلشم با تموم احترامی که براش قائلم قبول نمیکنم چون اصلا با اعتقاداتم ...

پس الان چی هستین باهاش چطور میخواین ببینینش

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه ها چرا بعضی کاربرا زیاد تاپیک میزنن؟؟؟

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344
اون یه کاربر دیگه بود دوستم...که به من گفت بری ببینیش من فقط دوسش دارم یه طرفه خودش نمیدونه

اهان 🤗😧

وای از طرز حرف زدنت معلومه ناراحتیا 

زیر فشار روحی روانی و جسمی بدی هستم .ببخشید گلم 🌷

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
امضات عالیه دلم باز شد خیای روستا دوس دارم🤗

😍😘❤🌷

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
زیر فشار روحی روانی و جسمی بدی هستم .ببخشید گلم 🌷

ن عزیزم راحت باش توکل کن ب خدا کمکب دستم برمیاد بگو بکنم 

ممنون ازینکه جواب دادی حالا ساری قبول شدم میام پیشت😍😍😍😁😁😎😎

بیا بیا

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️
2790
2778
2791
2779
2792