سلام عزیزم.
به نظر من اولین مشکل اینه که اطرافیان خودشونو در شان شما نمیبینن و به خودشون اجازه نمیدن پا پیش بزارن. خب استاد دانشگاه بودن و دانشجوی دکتری کم چیزی نیست.
با توجه به اینکه چهره ی زیبایی دارین و احتمالا خانواده ی خوبی دارین که تا اینجا حمایتت ن کردن که ادامه تحصیل بدین من مشکل دیگه ای نمیبینم.
و اینکه از طرز صحبت کردنتون مشخصه آدم پرتوقعی نیستین.
به نظرم به اقوام و دوستانتون خیلی سربسته بگین که با اینکه خودتون تحصیلات بالا دارین حتما توقع ندارین که خاستگارتون دکتری داسته باشه و حرف های این دست.
و اینکه عزیزم هر چقدر سن بالاتر بره محدوده ی خاستگارات کمتر میشه. هرچند که شما حالا حالاها جا داری و سنت برا ازدواج مناسبه.
یه نکته ی دیگه ام از تجربه ی خودم بگم. من زمان مجردی خیلی فعال بودم و با توجه به اینکه مذهبی هستم تو مسجد و پایگاه بسیج و مراسمات خانگی زیاد شرکت میکردم. چهره ی خوبی هم دارم و خب باعث میشد که دیده بشم و تعداد خاستگارام زیاد بشه. حتی چندتا 7استگار داشتم که پدرشون منو دیده بودن و اومده بودن😂
با توجه به شاغل بودنتون خب نمیتونین خیلی اینجور جاها برین و یشنهادم اینه که همراه مادرتون تو مجالس زنانه حضور داشته باشین.
و اینکه توکلتون به خدا باشه. وعده ی خدا دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.
خودش گفته شما پاکدامنیتونو حفظ کنین من خودم بهترینا و براتون پیش میارم. من مطمئنم به زودی کسی که لایق فرشته ای مثل شما باشه از راه میرسه😇😇😇😇
ببخشید زیاده گویی کردم. سعی کردم خودمونی راهنماییتون کنم. انشاالله که به زودی خبرای خوشی ازتون میشنویم♥️♥️♥️