2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 2558 بازدید | 125 پست

سلام عزیز جانم.اولا یه تجربه یه روز یکی از اقداممون میگفت فلانی با این موقعیتش اصلا ممکن نیست شوهر کنه یا مثلا فلانی رو در حد و اندازه خودش بدونه و چون پسرا فک میکنن که جواب شما رو از قبل میدونن پا پیش نمیذارن.حالا راه حلش شما تلاش کن برای اینکه متاهل بشی تلاشت موثر باشه.نه اینکه سمت خوده پسرا برید خدایی نکرده که این ابدا تلاش موثری نیییست.تو جمعای خانما زیاد برید

با خانما خصوصا اونا که برادر یا پسر مجرد دارن خیییلی صمیمی برخورد کنین و مدام بگو بخند کنید.اگه رابطه اجتماعیتون ضعیفه به خامایی که تو این زمینه خوبن دقت کنید یاد بگیرین.من خودم از خواهرم یاد گرفتم و میگیرم.و بعدشم دعاااا کنید.خدای مهربون در دعا رو باز گذاشته که درخواست کنیم تا بهمون ببخشه نه این که ردمون کنه .هرگز اینجوری نیست.ان شاءالله که بخت عالی نصیبتون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیز جانم.اولا یه تجربه یه روز یکی از اقداممون میگفت فلانی با این موقعیتش اصلا ممکن نیست شوهر ک ...

خیلی پیامتون دل گرم کننده بود

ولی میدونی چیه

من پیشنهادای زشت چجور دارم؟ اونوقت منو درسطح همچین چیزی میبینن ولی در حد ازدواج نمیبینن؟

مثلا ی جایی قراره کار کنم. ی اقای مهندسی جوری بام حرف میزد حس کردم اگ ی قدم دیگ کوتاه بیام! رسما... مجبور شدم بش بگم اقای فلانی من متاهلم. میدونم شما شوخی میکنید و متظوری ندارید ولی همسرم ممکنه ناراحت بشه.... 

ولی خ هیچ پیشنهاد ازدواجی ندارم. 

نمدونم چرا اطرافم هم پسر مجرد نیس. یا مثلا خانمی ک پسر مجرد داشته باشه

دعاهم خیلی میکنم

بخدا میگم خودت گفتی همع چیزو جفت افریدی. وعده خودته. پس من منتظر همسرمم

یا ی موقع ها میگم فرعون ک داشت غرق میشد ب حضرت موسی گفت نجاتم بده. ایشون کاری نکردن... خدا ب موسی گف اگ فرعون از من کمک میخواست من کمکش میکردم.... حالا من میگم از خدای فرعون کمک میخام. من ک از فرعون بدتر نیستم. ازخوده خودش کمک میخام. ولی نمدونم چرا نمیشه.... 

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

سلام عزیزم. 

به نظر من اولین مشکل اینه که اطرافیان خودشونو در شان شما نمیبینن و به خودشون اجازه نمیدن پا پیش بزارن. خب استاد دانشگاه بودن و دانشجوی دکتری کم چیزی نیست. 

با توجه به اینکه چهره ی زیبایی دارین و احتمالا خانواده ی خوبی دارین که تا اینجا حمایتت ن کردن که ادامه تحصیل بدین من مشکل دیگه ای نمیبینم. 

و اینکه از طرز صحبت کردنتون مشخصه آدم پرتوقعی نیستین. 

به نظرم به اقوام و دوستانتون خیلی سربسته بگین که با اینکه خودتون تحصیلات بالا دارین حتما توقع ندارین که خاستگارتون دکتری داسته باشه و حرف های این دست. 

و اینکه عزیزم هر چقدر سن بالاتر بره محدوده ی خاستگارات کمتر میشه. هرچند که شما حالا حالاها جا داری و سنت برا ازدواج مناسبه. 

یه نکته ی دیگه ام از تجربه ی خودم بگم. من زمان مجردی خیلی فعال بودم و با توجه به اینکه مذهبی هستم تو مسجد و پایگاه بسیج و مراسمات خانگی زیاد شرکت میکردم. چهره ی خوبی هم دارم و خب باعث می‌شد که دیده بشم و تعداد خاستگارام زیاد بشه. حتی چندتا 7استگار داشتم که پدرشون منو دیده بودن و اومده بودن😂

با توجه به شاغل بودنتون خب نمیتونین خیلی اینجور جاها برین و یشنهادم اینه که همراه مادرتون تو مجالس زنانه حضور داشته باشین. 

و اینکه توکلتون به خدا باشه. وعده ی خدا دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. 

خودش گفته شما پاکدامنیتونو حفظ کنین من خودم بهترینا و براتون پیش میارم. من مطمئنم به زودی کسی که لایق فرشته ای مثل شما باشه از راه میرسه😇😇😇😇

ببخشید زیاده گویی کردم. سعی کردم خودمونی راهنماییتون کنم. انشاالله که به زودی خبرای خوشی ازتون میشنویم♥️♥️♥️

ای کاش جوان ها می‌دانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)
سلام عزیزم.  به نظر من اولین مشکل اینه که اطرافیان خودشونو در شان شما نمیبینن و به خودشون اجاز ...

سلام

مرسی از قوت قلبت

همه حرفات درسته

برام دعا کن. ممنون

سلام مرسی از قوت قلبت همه حرفات درسته برام دعا کن. ممنون

چشم عزیزم حتما ♥️♥️♥️

انشالله یه همسر خوب و متدین و خوش اخلاق به زودی براتون پیدا میشه. 

رابطتونو با خدا قوی تر کنین. 

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

ای کاش جوان ها می‌دانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)

دیروز یکی از اقوام دور ک خیلی باهم خوبیم تلفن زده بوده سراغ و احوال. بعد از مامانم پرسسد گلبهارجون چیکار میکنه؟ مامانم گف اون ک همچنان مشغول دانشگاه و پایان نامه و....   اون فامیلمون ک اتفاقا دل خیلی مهربونیم دارن با تعجب گفت عهههههه. ما از وقتی یادمونه گلبهارجون داشت درس میخوند.... بعد خودش گف حالا بحاش خانم دکتر میشه

من اینطرف میشنیدم و خندیدم

ولی از ته دلم، میخواستم گریه کنم

خب خواستگار اگل بیاد.. بعد ببینه توقعم بالاس یا نه

میخوای یه دعای مجرب برای ازدواج بهت بگم

1 تیر ماه 1400 دقیقا روز تولد امام رضا بیبی چکم مثبت شد میترسیدم بیبی چک بزنم میترسیدم منفی بشه دیگه از حرفا و زخم زبونای شوهرم خسته شده بودم یه بار تو دعوا شوهرم بهم گفت امیدوارم نازا باشی تا من یه دلیل محکم واسه طلاق دادنت داشته باشم خیلی دلم شکست خدا جواب دل شکستمو داد...روز ولادت اقام یه حمد و سوره خوندم یکم با اقا درد و دل کردم گفتم اقا جون امروز تولدته این حمد و سوره کادوی من به شما،توام امروز بمن یه عیدی بده بیبی چکم مثبت شه و شد من نی نیمو از اقا کادو گرفتم😍😍                                                مامان مهربونم بیشتر از ده ساله که از پیشم رفتی خیلی دلتنگتم داغونم کردی🖤🖤