2777
2789
عنوان

خواستگار

2558 بازدید | 125 پست

سلام

من 29 سالمه

دانشجو سال اخر دکترای رشته مهندسیم

دانشگاه تدریس داشتم(ک البته الان مجازی شده) 

تو ی شرکت پروژمو انجام میدادم(خارج از شهر خودم) 

و دانشگامم خارج از شهر خودمه

چهرم خیلللی بی بیفیسه همه فک میکنن تازه لیسانس میخونم. و مثلا داتشگاه منو با دانشجو همیشه اشتباه میگیرن

الان ی کار معمولی تو ی شرکت پیدا کردم

وقت کلاس ورزشی و.. ندارم باتوجه به پروژم! 

حالا منو راهنمایی کنید 

چرا من هیچ خواستگاری ندارم؟ 

بهم بگید چی باعث میشه ی دختری با شرایط من خواستگار نداشته باشه

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط سه سال پیش منو داری. چی بگم! سبک زندگیت خیلی مردونه شده

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...

من خودم مثلا کمال گرام ، هر کی بیاد سمتم چون همه شرایط رو نداره پاچشو میگیرم 

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

خیلی دخترا رو دیدم با شرایط شما که موفق هستن اما خواستگار ندارن

یکم شرایط نرمال تر شه بیشتر سر کار برید و جاهای مختلف ایشالا یه همسر مناسبتون پیدا میشه

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

الان دلیلشو بهت میگم 

چون پسرای ۳۰ ساله واسه ازدواج و دوستی راه افتادن دنبال دخترای ۱۸ ۱۹ساله یا پایینتر 

خاله منم شرایط شغلی خیلی خوب و خونه وماشین داره چهرشم خیلی کمار سنش مثل تو 

خودمم قیافم خیلی خوبه سنم۲۲ منم کسی نمیبینتم

کاربری یک میلیاردمه..🤕در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست..!●♪♫چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟●♪♫

پسرا کمتر به ازدواج فکر میکنن

اوانایی هم که ازدواجی هستن سنشون حدود 30

و دختر کوچک تر میخوان

چی بگم

توکل کن به خدا

انشأالله همه دختران خوشبخت و خوش نظر بشن

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سنت رفته بالا خب... من امروز میگفتم دخترا 18 به بالت ازدواج کنن همه میگفتن نه خیلی بده... زوده... ولی وااقعا پسرایی ک خوبن دیگه اثرا26 ازدواج میکنن مسلما اکثرا با کسی ازدواج میکنن ک سنش کمتره یا برابر.. شما الان 29 سالته همه چیزت اوکی هست خب پسرای بنجل نمیتونن به خودشون اجازه بدن بیان حتی جلو... خب اون یه عده خاص هم ک خوبن و سنشون مناسبه شما خب چون کم هستن خاستگار هم کمه