2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 2558 بازدید | 125 پست
بله. بفرمایید

۱_بمدت چهل شب هر شب ۱۰۰۱ مرتبه ذکر یا ودود رو بخون برای ازدواج معجزه میکنه

۲_بمدت یه هفته بعد از نماز صبح قبل اینکه افتاب طلوع کنه شروع کن به خوندن سوره ی توحید صد مرتبه قبل از اینکه هفته تموم شه به حاجتت میرسی اگه حلال باشه 

۳_این دعا رم خودم یه بار خوندما ولی دقیقا یادم نیس بمدت چهل روز هر روز ده مرتبه یا هر روز بیست مرتبه باید بخونی با اعتقاد کامل و با حضور دل باید خونده بشه خودمم خوندم سومین روز ختم بودم که نامادریم ازم پرسید یه پسری هست اینجوریه اونجوریه بیاد خونمون یا نه؟

واسه خواستگاری همیشه ازم نظر میگرفتن بعد منم به خیال اینکه همه چی تموم شده دیگه دل به دعا ندادم و موقع خوندن دعا حواسم جای دیگه پرت بود تا اینکه خواستگاره پرید😭😭

تنها شرط تاثیر گذاری این دعاها اینه که اعتقاد داشته باشی و فقط حواست به دعات باشه جای دیگه پرت نباشه

1 تیر ماه 1400 دقیقا روز تولد امام رضا بیبی چکم مثبت شد میترسیدم بیبی چک بزنم میترسیدم منفی بشه دیگه از حرفا و زخم زبونای شوهرم خسته شده بودم یه بار تو دعوا شوهرم بهم گفت امیدوارم نازا باشی تا من یه دلیل محکم واسه طلاق دادنت داشته باشم خیلی دلم شکست خدا جواب دل شکستمو داد...روز ولادت اقام یه حمد و سوره خوندم یکم با اقا درد و دل کردم گفتم اقا جون امروز تولدته این حمد و سوره کادوی من به شما،توام امروز بمن یه عیدی بده بیبی چکم مثبت شه و شد من نی نیمو از اقا کادو گرفتم😍😍                                                مامان مهربونم بیشتر از ده ساله که از پیشم رفتی خیلی دلتنگتم داغونم کردی🖤🖤
۱_بمدت چهل شب هر شب ۱۰۰۱ مرتبه ذکر یا ودود رو بخون برای ازدواج معجزه میکنه ۲_بمدت یه هفته بعد از نم ...

سومی چی بود؟ متوجه نشدم

اخه من نماز خون نبستم! 

ولی دعا اینا زیاد میخونم. خدام خیلی جاها هوامو داشتم. و دستم گرفته. ولی موزد ازدواج نمدووم چرا قسمتم نشده هنوز

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.