2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 2558 بازدید | 125 پست
اتفاقا اگه با یه 20 ساله اشتباهت میگیرن باید خاستگار زیاد داشته باشی ک بیان صحبت کنن بعد بفهمن بالات ...

من چ الان چ وقتی 20سالم بوده خواستگار نداشتن

شاید دوتا یا سه تا خواستگار کلا داشتم. ته بیشتر... نمیفهمم مشکل چیع

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسله اینه یک پسر میاد سمتت یا اطرافت میبینی با خودت میگی نه خوب نیست اینم و....همبن باعث میشه پسرا ج ...

اره اینم درسته

ولی نمدونم باید چیکار کنم

اتفاقا اگه با یه 20 ساله اشتباهت میگیرن باید خاستگار زیاد داشته باشی ک بیان صحبت کنن بعد بفهمن بالات ...

ببخشین ها من اصلااا حرفات قبول ندارم 🙂سن ازدواج بالا رفته یعنی چی ۳۰ ساله ها دنبال ۱۸ ساله اند ؟؟؟اون پسرا اصلا سالم نیستند 

من چ الان چ وقتی 20سالم بوده خواستگار نداشتن شاید دوتا یا سه تا خواستگار کلا داشتم. ته بیشتر... نمی ...

شاید کسی از نزدیکان هیت ک پشت سرت بد میگه... شاید برات کسی خدایی نکرده دعا گرفته

مثلا ایده آل شما چیه

من ایده آلم هرچی باشه. اول یکی بیاد جلو. بعد بگم خب اقای محترم شما با ایده آل من متفاوتی! 

تیس! خواستگار ندارم. 

باید روی آفرودیت درونت کار کنی

نه تاثیر نداره اسی آتنا بالایی داره

من خودم ارکی تایپ اولم با ۹۵ درصد آفرودیت بعد آتنا 

خیلی سخت گیرم و وسواسی به تازگی متوجه شدم پیشنهاد البته خیلی زیاد دارم  

ببخشین ها من اصلااا حرفات قبول ندارم 🙂سن ازدواج بالا رفته یعنی چی ۳۰ ساله ها دنبال ۱۸ ساله اند ؟؟؟ا ...

من کی گفتم سی ساله ها دنبال 18 ساله ها هستن؟ من گفتم اکثرا 26 ازدواج میکنن با کسی ک از خودشون کوچبک تره... 

خب سی ساله های درست و حسابی ک بتونن خاستگاری ایشون برن کم هستن... کسی باید بره خاستگاری ایشون ک کار داره. دکترا داره