2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 2558 بازدید | 125 پست
حالا تو ۲۹هستی منم که بیستم تا حالا هیچ خواستگاری نداشتم خوشحال باش وقتش که بشه میشه

خوشحال باشم ک شما 20سالته و خواستوار نداری؟ عزیزم من نه سال ازشما بزرگترم! درضمن منم ی روزی 20سالم بوده و خواستگار نداشتم! 

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا خواستگاری نرفتن! 

ببین واقعا قسمته من طرف دیدم هیچی نداره ن قیافه ن چیزی انقد خواستگار خوب داره 

یکیم همه چیش اوکیه نداره نمیدونم چون شرایطش خوبه شاید فک کنن پر توقع دختره 

مثلا من خودمن اصلا تا این سنم ی خواستگار نداشتم ولی نماز جعفر طیار شنیدم خیلی خوبه

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
خب چرا ردشون کردی؟؟؟

یکیشون جدی نبود

یکیشونم نشد.. نه خونه داشت نه ناشین. کچلم بود... ولی اخلاقش خوب بود. بخلطر اخلاق میخواستم بگم اوکی. ارشد داشت و ی کار خوب. اما بعد خواستگاری ی حرفایی زد ک نتونستم دیگ کنار بیام

بلههه مشکل همینه وگرنه تهران پسرای ۴۰ هم مجرد اند البته من خودم مشهدم میفهمم محل کتر بالاشهر باشه ت ...

من مرکز استان نیستم متاسفانه

ی دوست دارم بعد لیسانس ازدواج کرد. بخدا هفته ای دوتا خواستگار داشت. شغل بابا و مامانش دقیقا مثل خانواده ما بود. وضع مالیمون هم در ی حد. اون قذش از مت بلندتر بود چندسانت. ولی من خوشکلتر بودم. تفاوتمون این لود ک مرکز استانه من نه! 

ممنون از قوت قلبت عزیزم نمدونم. حس بذی دارم اخه مثلا فقط دوتا خواستگار داشتم بعد اونی ک جدی شد دو ...

عیب نداره ان شاالله خیرت در این بوده.ان شاالله خواستگار کم باشه اما خوب باشه!از فکر ازدواج دربیا مطمین باش به زودی سرراهت قرار میگیره وقتی به یچیزی فک میکنی ازت دور میشه این قانونه!امیدوارم بخت عالی قسمت شما و همه ی دخترا بشه

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
عیب نداره ان شاالله خیرت در این بوده.ان شاالله خواستگار کم باشه اما خوب باشه!از فکر ازدواج دربیا مطم ...

اره... اینو از خیلیا شنیدم

ولی لانصب همممممش تو فکرمه. نمدونم چرا. اه

ممنون ازت

اگ خوندی برا منم دعا کن

چشم ولی من انقد انجام دادم ناامید شدم 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

عزیزم نمیدونم چی بگم والا

مگر اینکه رو یه نفر تمرکز کنی یه کار کنی بیاد خواستگاریت 😐😑🤷‍♀️

چون واقعا شرایطت خیلی خوبه 

اما امار ازدواج اومده پایین مخصوصا با این گرونی ها

اما انشاالله هر چی خیره پیش بیاد برات و خوشبخت بشی 🙂😍

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...