خانوما من تو هفته سی و پنج بارداریم.امروز رفتم سونو دادم دکتر میگه بچه به حالت بریج و کلاب فوت خفیف داره.در صورتیکه تو سونوی آنومالی دوم تو هجده هفته و یک روز پاها سالم و صاف بود و خود دکتر کف پاهای بچه رو به من نشون داد و گفت دو و نیم ساعته و پنج انگشت داره.تو بیست و شش هفته ام چیزی تو سونو دیده نشده بود.الان رفتم جای دیگه تو کرج سونو دادم پیش دکتر خدارحمی.اون میگه کلاب فوت خفیف داره.کسی بوده این مشکل و داشته باشه و سونو اشتباه شده باشه؟هر کسی تجربه ای داره لطفا بیاد بگه خیلی نگرانم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه حس خوب گرفتی اون موقع.... خوبیش این بوده توانومال ۱۸هفته گفته بودن سالمه... انقد دلگیرم وگریه ک ...
شما الان بچتون باید یک ماه و نیمش باشه.درسته؟درست تشخیص داده بودن؟پیگیری کن حتما دکتر بغدادی خیلی خوبه ارتوپد اطفاله.کازش عالیه مطبش تهرانه من همش نگران بودم تا اینکه تونستم از ایشون وقت بگیرم چند روز بعد تولد یک سالگی دخترم بردمش پیش دوتر بغدادی گفت این بچه هیچ مشکلی نداره. که خیالم دیگه راحت شد.خیلی دکتر ماهر و خوبیه
دقیقا منم مثل شمام انقد نظر و نیاز کردم که سالم باشه اولین بار توکدوم سونو بهت گفتن این مشکل چیگفتن ...
عزیزم
خیلی سخته ...
نت با اینکه دوبار توسونو بهم گفتن ولی همش از خدا میخوام سالم باشه ..از طرفی تو عید و شلوغی تعطیلات به دنیا میاد از مواجهه ادم ها واکنششون هزار تا غم تو دلمه...