2777
2789
عنوان

شوهر عوضیم

324 بازدید | 17 پست

از اولشم همه جوره پشت خانواده برادر بزرگشو میگرفت و همچنانم میگیره و هواشونو داره پسرای داداشش و از دخترای خودمون بیشتر دوست داره حاضرم قسم بخورم مریضه کلیه هاش اذیت میکنن حتی تو این موقعیتم به فکر اوناست با اینکه باهاشون قطع رابطه ایم حتی متنفرم ازش

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیز دلم حرص نخور

الان تو بشینی حرص بخوری اون دیگه به فک داداشش نیست

نمیدونم چرا ولی روز به روز که سنم بالاتر میره میفهمم که مردا لیاقت یک ذره دلسوزی و محبت و ندارن

آخر صبر سبزه 🌱 قدیمی ولی با اکانت جدید ❤️

اولویت باید توبچهاش باشید بعد اونا

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

عزیز دلم حرص نخور الان تو بشینی حرص بخوری اون دیگه به فک داداشش نیست نمیدونم چرا ولی روز به روز که س ...

مریضه بدجور ولی کاری کرده که دلم براش نمیسوزه فقط بخاطر دخترام بهش رسیدگی میکنم

مثل سگ از چشمم افتاده

شوهر منم همینجوری بود چقدر بخاطر برادرش با من دعوا کرد گف خفه شو به توچه درد بلاشون بخوره تو سرت براش عروسی گرفت پول بهش داد خونه گرفت از زمین پدریشون کلییییی کار من بیخیالش شدم گفتم بره بمیره یدفعه داداشش ازدواج کرد باهاش دعوا کرد الکی الکی باهاش قهر کرد ولی این هنوز طرفش بود مادر و خواهرش ما رو بردن باهاش آشتی کنه برادرشم اونجا بود موقعی که فهمید ما اونجایییم کلی فحش و نفرینش کرد رفت آخ که دل من ایییییییینثد خنک شد که خدا میدونه الانم دوسال قهرن منم آسوده و خوشحال

اولویت باید توبچهاش باشید بعد اونا

ولی اونا هستن متاسفانه با حال خرابش پاشده امروز رفته برا پسر داداشش گوسفند خریده کشاورز و دامدارن ولی دم به دقیقه دخترای خودشو دعوا میکنه میگه اعصاب ندارم

ولی اونا هستن متاسفانه با حال خرابش پاشده امروز رفته برا پسر داداشش گوسفند خریده کشاورز و دامدارن ول ...

مرغ همسایه غازه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر