2777
2789
عنوان

کلاب فوت

9769 بازدید | 67 پست

خانوما من تو هفته سی و پنج بارداریم.امروز رفتم سونو دادم دکتر میگه بچه به حالت بریج و کلاب فوت خفیف داره.در صورتیکه تو سونوی آنومالی دوم تو هجده هفته و یک روز پاها سالم و صاف بود و خود دکتر کف پاهای بچه رو به من نشون داد و گفت دو و نیم ساعته و پنج انگشت داره.تو بیست و شش هفته ام چیزی تو سونو دیده نشده بود.الان رفتم جای دیگه تو کرج سونو دادم پیش دکتر خدارحمی.اون میگه کلاب فوت خفیف داره.کسی بوده این مشکل و داشته باشه و سونو اشتباه شده باشه؟هر کسی تجربه ای داره لطفا بیاد بگه خیلی نگرانم

خدایا شکرت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زایمان کردی؟من بچم کلاب فوت بود

پنج آذر وقت سزارین داده.هنوز نه.کلاب فوتش خفیف بود؟میشه بگید چیکار کردی؟الان چطوریه؟البته من جایی که همیشه میرفتم سونو رفتم سونو گفت اگه کلاب فوت بود تو سونوی هجده هفته آنومالی بهت می گفتم.حالا نمیدونم کدوم سونوگرافی درست میگه.برای شمارو تو سونو چند هفته تشخیص دادن؟

خدایا شکرت
پنج آذر وقت سزارین داده.هنوز نه.کلاب فوتش خفیف بود؟میشه بگید چیکار کردی؟الان چطوریه؟البته من جایی که ...

من ۱۸ هفتگی گفت

شدیدم بود

کچ گرفتیم و بریس میپوشه

فعلا همه جیز خوبه مگر اینکه عود کنه

من ۱۸ هفتگی گفت شدیدم بود کچ گرفتیم و بریس میپوشه فعلا همه جیز خوبه مگر اینکه عود کنه

انشالله که عود نمیکنه.خداروشکر که خوب شده.برای من تو هیجده هفتگی اوکی بود.احتمال زیاد جایی که رفتم‌سونو تو هفته سی و پنج اشتباه کرده.ممنون که جوابم و دادی.چون هم دکترم هم دکتر سونوی که همیشه پیششون میرفتم گفتن اگه بود چیزی بود باید تو سونوی هجده هفته دیده میشد.بهت درخواست دوستی دادم.قبول کن.یک آذر سزارین دارم.بهت خبر میدم چی شد.برام دعا کن.

خدایا شکرت

خواهر زادم کلاب فوت خفیف داشت

چند روز با روغن زیتون نرمش دادن خوب شد

شما یا کلاب فوت نیست و خطای سونو بوده

یا کلاب فوته خفیفه و با نرمش حل میشه

پس نگران نباش

فقط تو هفته اول پیش دکتر حتما ببرش که مطمین بشی

خواهر زادم کلاب فوت خفیف داشت چند روز با روغن زیتون نرمش دادن خوب شد شما یا کلاب فوت نیست و خطای س ...

حتما میبرم دکتر.دکتر زنان گفت همونجا زایمان کردی به دکتر اطفال میگیم میاد.خودمم بعد مرخص شدن از بیمترستان پیش ارتوپدی اطفال میبرم چکش میکنم.خداروشکر که بچه خواهرت خیلی راحت درمان شده

خدایا شکرت
چون درمان کلاب فوت فقط تو روزهای اول اثر داره

راجبش هم تو نی نی سایت پستهایی که بود رو خوندم هم تو اینترنت راجبش مطلب خوندم که همون هفته اول باید به این موضوع رسیدگی بشه.ممنونم از راهنماییت عزیزم

خدایا شکرت