2777
2789
عنوان

کلاب فوت

| مشاهده متن کامل بحث + 9769 بازدید | 67 پست
مرسی عزیزم برای شما تو سونو مشخص بود یعنی خودتون هم میدید که انحراف داره؟

تو سونوی هجده هفته خودم دیدم پای بچه مشکلی نداشت.اما تو سونوی سی چهار هفته جایی که همیشه میرفتم نرفتم.اصلا نشون نداد فقط گفت تشخیص من اینه

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام امروز اومدم پست بذارم که شاید یه دلگرمی باشه برای مادرایی که مشکل منو داشتن.من یک آذر زایمان کر ...

چه حس خوب گرفتی اون موقع....

خوبیش این بوده توانومال ۱۸هفته گفته بودن سالمه...

انقد دلگیرم وگریه کردم که حد نداره....

کاش مال منم اشتباه بود هرچند میدونم نیست😔

چه حس خوب گرفتی اون موقع.... خوبیش این بوده توانومال ۱۸هفته گفته بودن سالمه... انقد دلگیرم وگریه ک ...

شما الان بچتون باید یک ماه و نیمش باشه.درسته؟درست تشخیص داده بودن؟پیگیری کن حتما دکتر بغدادی خیلی خوبه ارتوپد اطفاله.کازش عالیه مطبش تهرانه من همش نگران بودم تا اینکه تونستم از ایشون وقت بگیرم چند روز بعد تولد یک سالگی دخترم بردمش پیش دوتر بغدادی گفت این بچه هیچ مشکلی نداره. که خیالم دیگه راحت شد.خیلی دکتر ماهر و خوبیه

خدایا شکرت
شما الان بچتون باید یک ماه و نیمش باشه.درسته؟درست تشخیص داده بودن؟پیگیری کن حتما دکتر بغدادی خیلی خو ...

سلام گلم 

نه من هنوز هفته ی ۲۸ام ...

هرروز  نگرانم و هزاران فکر توسرم که چی میشه...

دعا میکنم چندروز حالم خوبه ولی بعد یهو به هم میریزم....😔

سلام گلم  نه من هنوز هفته ی ۲۸ام ... هرروز  نگرانم و هزاران فکر توسرم که چی میشه... دعا ...

توکلت بخدا باشه بدنیا اومد فقط دنبال درمان باش کفشای آهنی بپوش باید مادر قوی باشی

خدایا شکرت
سلام گلم  نه من هنوز هفته ی ۲۸ام ... هرروز  نگرانم و هزاران فکر توسرم که چی میشه... دعا ...

سلام عزیزم توروخدا جواب بده من ۲۸ هفتم امروز فهمیدم این مشکل رو داره پسرم خیلی داغونم چیشد بچت سالم بود 

سلام عزیزم توروخدا جواب بده من ۲۸ هفتم امروز فهمیدم این مشکل رو داره پسرم خیلی داغونم چیشد بچت سالم ...

سلام عزیزم 

من هنوز هفته 33ام 

نه گلم تو هر دوسونو بهم گفت مشکل داره

من کلا کارم شده زمین و زمان رو به هم دوختن و دعا کردن...

از رویارویی باهاش وحشت دارم 

سلام عزیزم  من هنوز هفته 33ام  نه گلم تو هر دوسونو بهم گفت مشکل داره من کلا کارم شده زم ...

دقیقا منم مثل شمام انقد نظر و نیاز کردم که سالم باشه اولین بار توکدوم سونو بهت گفتن این مشکل چی‌گفتن ی پاشه یا هردو خیلی سخته درکت میکنم 😔😭

دقیقا منم مثل شمام انقد نظر و نیاز کردم که سالم باشه اولین بار توکدوم سونو بهت گفتن این مشکل چی‌گفتن ...

عزیزم 

خیلی سخته ...

نت با اینکه دوبار تو‌سونو بهم گفتن ولی همش از خدا میخوام سالم باشه ..از طرفی تو عید و شلوغی تعطیلات به دنیا میاد از مواجهه ادم ها واکنششون   هزار تا غم تو دلمه...

اولین بار تو سونو انومالی گفتن 

یکیش خفیف اون یکی شدید