بعدش گفت وسط شهریور عادت شده احتمالا از اول عادت گفته ۵۰ روز
خیره انشالله
پس اگر اینجوری باشه هفته هشتم نهم باید باشه
تاریخ آخرین عادت ماهانه رو یادش بیاد خوبه
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
به طور کلی عدد بتا براساس هفته های بارداری باید به ترتیب زیر باشد: هفته سوم بارداری: 5 تا 50 میلی واحد بین المللی بر میلیلیتر هفته چهارم بارداری: 5 تا 426 واحد بین المللی بر میلیلیتر هفته پنجم بارداری:18 تا 7340 واحد بین المللی بر میلیلیتر هفته ششم بارداری:1080 تا 56500 واحد بین المللی بر میلیلیتر هفته 7 تا 8 بارداری:7650 تا 229000 واحد بین المللی بر میلیلیتر هفته 9 تا 12 بارداری: 25700 تا 288000 واحد بین المللی بر میلیلیتر هفته 13 تا 16 بارداری: 13300 تا 254000 واحد بین المللی بر میلیلیتر هفته 17 تا 24 بارداری: 4060 تا 165400 واحد بین المللی بر میلیلیتر هفته 25 تا 40 بارداری: 3640 تا 117000 واحد بین المللی بر میلیلیتر این اعداد صرفا راهنما هستند و هر خانمی میتواند سطح هورمون بتای متفاوتی را تجربه کند
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
واااقعاااا پريود ميشديد؟!!!!😳😳 بعد چجوري فهميدين؟!
پریودم مثل همیشه نبود در حد لکه بینی بود. و راستش فک میکردم مشکلی برام پیش اومده و اصن ب حاملگی فک نمیکردم چون بچه نمیخواستیم.تهوع های خیلی بد و بقیه علائم هم داشتم ولی اون موقع نمیدونستم علائم حاملگی چیاس. از طرفی هم از دکتر زنان در حد مرگ میترسیدم.بخاطر همین پی گیری نمیکردم.هفته ی ۱۶ بودم ک شوهرم از دکتر خانوادگیشون ک مامان و خواهرش میرن پیشش برام وقت گرفت و اصرار ک بایدببینیم مشکل چیه ک پریود نمیشی شاید یه مشکل اساسی باشه و خیلی زود دیر بشه. دیگه رفتیم اونجا گفت بارداری و سونو نوشت متوجه شدم ک هفته ی ۱۶ هستم.