2777
2789
وای خیلی خوبه اینجوری😍 من زنداییم ۷ ماهش بود فهمید 😑 تیرویید داشت فک میکرد برا اون نمیشه بعد خیل ...

چ خوب. تهوع اینا هم نداشت؟ 

ما کلا بچه نمیخواستیم. من تا دو ماه دپرس بودم ولی شوهرم داشت بال درمیاورد از خوشحالی. بدیشم اینه ک دو قلو هستن

چ خوب. تهوع اینا هم نداشت؟  ما کلا بچه نمیخواستیم. من تا دو ماه دپرس بودم ولی شوهرم داشت بال د ...

نه هیچ علائمی نداشت 

ای جانمممم خداحفظشون کنه   

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وای خیلی خوبه اینجوری😍 من زنداییم ۷ ماهش بود فهمید 😑 تیرویید داشت فک میکرد برا اون نمیشه بعد خیل ...

عزیزم امضاتو خوندم اشکام بند نمیاد. چقدر سخته واقعا. از خدا برات صبر و قدرت و انرژی میخوام.🖤

عزیزم امضاتو خوندم اشکام بند نمیاد. چقدر سخته واقعا. از خدا برات صبر و قدرت و انرژی میخوام.🖤

قربونت برم ببخشید 

ممنونم😔😔

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
پریودم مثل همیشه نبود در حد لکه بینی بود. و راستش فک میکردم مشکلی برام پیش اومده و اصن ب حاملگی فک ن ...

اووووو 

خيالم راحت شد...به خدا سه ماهه هي ميشنوم بعضيا پريود ميشدن...هي ميگم نكنه اونطوري شدم...همش يبار رابطه داشتيم...عقدم چون انقد تررررسيدم كه نگو....سه ماهه بيبي چك به دستم رواني شدم بخدا

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
انشاالله به زودی یه نی نی سالم و صالح نصیبتون بشه و جای نی نی قبلی رو توی بغلت پر کنه عزیزم.

ممنونم عزیزم فعلا شرایط روحی مناسبی ندارم و مشاورم اجازه نمیده 

دوتا پسر سالم داره الحمدلله 

خیلی برام دعا کن محتاجم🥺🙏

شمارو دیگه خدا خیلی دوستون داشته. به دنیا بیان عاشقشون میشی😍

ب دنیا اومدن عزیزم. ۴ ماهشونه.

خیلی سخته. خیلیییییی. تا دو ماه اول ک فرستادمشون خونه ی مادر شوهرم. مامانم اصن همکاری نکرد. بعد از دو ماه اوردیمشون خونه پسرم خیلی اذیت میکنه😭

اووووو  خيالم راحت شد...به خدا سه ماهه هي ميشنوم بعضيا پريود ميشدن...هي ميگم نكنه اونطوري شدم. ...

خب اگه خیلی نگرانی برو ازمایش بده. چون الان یکی از دوستان ریپلای کردن و نوشتن ک زنداییشون اینجوری بوده ک تا ۷ ماهگی نمیدونسته پریودم میشده. 

خدا حفظشون کنه. من فکر کردم فرزند اولتون بوده. اسیشالا خدا بهتون صبر بده چون خیلی سخته.

ممنون عزیزم 

بله خیلی سخته ۴ ماه گذشته هنوز باورم نشده ک نیست خدا هیچ مادری رو با بچش امتحان نکنه   

خب اگه خیلی نگرانی برو ازمایش بده. چون الان یکی از دوستان ریپلای کردن و نوشتن ک زنداییشون اینجوری بو ...

اخه ميدوني كاندوم داشتيم من چكم كردم سالم بود...

بعد تا الان چهارتا بي بي چك زدم...همشون منفي بودن

پريودم شدم سه بار ولي چون يه ذره حجمش كم شده خونريزيم نگران شدم...

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-