2777
2789
ب دنیا اومدن عزیزم. ۴ ماهشونه. خیلی سخته. خیلیییییی. تا دو ماه اول ک فرستادمشون خونه ی مادر شوهرم. ...

خدا حفظشون کنه

بله خیلی سخته خیلی

بازم خوبه مادرشوهرتون همکاری میکنه

به لطف خدا هم صبرش رو پیدا میکنی هم انرژی اش رو اشالله

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همونو بگو والله من از کمردرد و دل درد هر روز رو زمین پهن شدم😭 نمیدونم بعضی ها چطوری نمیفهمن یعنی ...

منم خیلی اذیت شدم تو این بارداریم.کلا که بیحالم بقول شما پخش زمین.با ویار شدید که دکترم گفت امثال شما کمه سعی کن از خونت یه مدت بری تا حالت خوب بشه برنگردی

دختر تو چرا از دست دادی؟ منم دخترمو موقع زایمان از دست دادم 😢

بگردم شما چرا؟😔

فرشته ی من قلبش مریض بود دوماه زندگی کرد ک کلش رو بیمارستان بود فقط ی روز اومد خونه 😭

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
بگردم شما چرا؟😔 فرشته ی من قلبش مریض بود دوماه زندگی کرد ک کلش رو بیمارستان بود فقط ی روز اومد ...

ای جانم😭 انشاالله بزودی جاش با یه نی نی دیگه پر بشه .منم هفته ۳۶ زایمان زودرس گرفتم توشکمم خفه شد تا سزارین بکنم نموند😢

ای جانم😭 انشاالله بزودی جاش با یه نی نی دیگه پر بشه .منم هفته ۳۶ زایمان زودرس گرفتم توشکمم خفه شد ت ...

الهی عزیزمممم

دختر منم ۳۶ هفته دنیا اومد ولی مشکلاتش مادرزادی بود😔

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
منم خیلی اذیت شدم تو این بارداریم.کلا که بیحالم بقول شما پخش زمین.با ویار شدید که دکترم گفت امثال شم ...

منم یه جورایی مثل شما. غذایی که خودم تو خونه میپزم نمیتونم بخورم. فکر میکنم خیلی بدمزه هست. شوهرم پدرش درومده تو این گرونی😂

منم یه جورایی مثل شما. غذایی که خودم تو خونه میپزم نمیتونم بخورم. فکر میکنم خیلی بدمزه هست. شوهرم پد ...

نه جالبش اینجاست غذا میپزم میخورم.فقط حس میکنم خونمون بو میده .از بوی شوینده دیگه نگم که حالم بهم میخوره.هر چی شوینده هست جمع کردم از بوی پودر لباسشویی و مایع دستشویی وایتیکس😭

نه جالبش اینجاست غذا میپزم میخورم.فقط حس میکنم خونمون بو میده .از بوی شوینده دیگه نگم که حالم بهم می ...

میشه دیگه من بارداری اولم در یخچالم رو نمیتونستم باز کنم فکر میکردم بو میده حالت تهوع بهم دست میداد. تو این یکی هم با اسم غذا هم مشکل دارم. اسم غذا میگن من عق میزنم.

اصلا کنترل بدن انگار دیگه دست خودت نیست. چاره ای نیست باید تحمل کرد.