2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منم ۴ ماهگی فهمیدم ک باردارم‌. چون ما بچه نمیخواستیم، اصن فکرم ب حاملگی نمیرفت و تا دو ماه اول ...

واااقعاااا پريود ميشديد؟!!!!😳😳

بعد چجوري فهميدين؟!

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
عزیزم منم ۴ ماهگی فهمیدم ک باردارم‌. چون ما بچه نمیخواستیم، اصن فکرم ب حاملگی نمیرفت و تا دو ماه اول ...

وای خیلی خوبه اینجوری😍

من زنداییم ۷ ماهش بود فهمید 😑

تیرویید داشت فک میکرد برا اون نمیشه بعد خیلی چاق بود اصلا نفهمید بارداره 

کلا دوماه انتظار کشید😅

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
گفت ۵۰ روز تاخیر ... حالا از روی سونوی معمولی مشخص میشه ... 

بعدش گفت وسط شهریور عادت شده احتمالا از اول عادت گفته ۵۰ روز

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

دوستان عزیزم

ممنون از همه تون بابت راهنمایی ها و دلگرمی تون

شرمنده 

بازم خواستم جواب هاتون رو ریپلای کنم کد امنیتی بهم نداد

لطفا برام دعا کنید چون راستش استرس گرفتم

امروز میرم دکتر و میام براتون بگم چن وقتمه

بازم تشکر و موفق باشید

وای خیلی خوبه اینجوری😍 من زنداییم ۷ ماهش بود فهمید 😑 تیرویید داشت فک میکرد برا اون نمیشه بعد خیل ...

والا خوشبحالش.من  دوماه خونه زندگیمو ول کردم بخاطر ویار.دیگه خسته شدم از بس دماغم حس بویایش هزار برابر شده.

بعدش گفت وسط شهریور عادت شده احتمالا از اول عادت گفته ۵۰ روز

خیره انشالله

پس اگر اینجوری باشه هفته هشتم نهم باید باشه

تاریخ آخرین عادت ماهانه رو یادش بیاد خوبه

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
والا خوشبحالش.من  دوماه خونه زندگیمو ول کردم بخاطر ویار.دیگه خسته شدم از بس دماغم حس بویایش هزا ...

عزیزممم خیلی سخته حق داری  

البته الان دیگ راحت شدی ان شاءالله صحیح و سالم و صالح بیاد بغلت کیفشو ببری  

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

به طور کلی عدد بتا براساس هفته های بارداری باید به ترتیب زیر باشد:
هفته سوم بارداری: 5 تا 50 میلی واحد بین المللی بر میلی‌لیتر
هفته چهارم بارداری: 5 تا 426 واحد بین المللی بر میلی‌لیتر
هفته پنجم بارداری:18 تا 7340 واحد بین المللی بر میلی‌لیتر
هفته ششم بارداری:1080 تا 56500 واحد بین المللی بر میلی‌لیتر
هفته 7 تا 8 بارداری:7650 تا 229000 واحد بین المللی بر میلی‌لیتر
هفته 9 تا 12 بارداری: 25700 تا 288000 واحد بین المللی بر میلی‌لیتر
هفته 13 تا 16 بارداری: 13300 تا 254000 واحد بین المللی بر میلی‌لیتر
هفته 17 تا 24 بارداری: 4060 تا 165400 واحد بین المللی بر میلی‌لیتر
هفته 25 تا 40 بارداری: 3640 تا 117000 واحد بین المللی بر میلی‌لیتر
این اعداد صرفا راهنما هستند و هر خانمی میتواند سطح هورمون بتای متفاوتی را تجربه کند

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
والا خوشبحالش.من  دوماه خونه زندگیمو ول کردم بخاطر ویار.دیگه خسته شدم از بس دماغم حس بویایش هزا ...

همونو بگو والله

من از کمردرد و دل درد هر روز رو زمین پهن شدم😭

نمیدونم بعضی ها چطوری نمیفهمن یعنی خوش بحالشون

سینه هامو بگو مگه میشه دست زد از درد میپرم!

واااقعاااا پريود ميشديد؟!!!!😳😳 بعد چجوري فهميدين؟!

پریودم مثل همیشه نبود در حد لکه بینی بود. و راستش فک میکردم مشکلی برام پیش اومده و اصن ب حاملگی فک نمیکردم چون بچه نمیخواستیم.تهوع های خیلی بد و بقیه علائم هم داشتم ولی اون موقع نمیدونستم علائم حاملگی چیاس. از طرفی هم از دکتر زنان در حد مرگ میترسیدم.بخاطر همین پی گیری نمیکردم.هفته ی ۱۶  بودم ک شوهرم از دکتر خانوادگیشون ک مامان و خواهرش میرن پیشش برام وقت گرفت و اصرار ک بایدببینیم مشکل چیه ک پریود نمیشی شاید یه مشکل اساسی باشه و خیلی زود دیر بشه. دیگه رفتیم اونجا گفت بارداری و سونو نوشت متوجه شدم ک هفته ی ۱۶ هستم.