2777
2789
عنوان

زن خیانتکار

| مشاهده متن کامل بحث + 8855 بازدید | 122 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم چندتا مورد اطراف دیدم که متاهلذو بچه داره. ولی با مرد دبگه ای دوسته؛

ربطی نداره 

به نظر من هیچ دلیل قانع کننده ای واسه خیانت وجود نداره با این حرفا فقط صورت مسئله پاک میشه طرفین می تونن مشکلشون رو حل کنن و اگه نشد متارکه کنن 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
شما نظرتون متفاوته؟

خیانت هیچ توجیهی نداره

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
شما نظرتون متفاوته؟

من که موافقم

یه بار یه مطلبم توی یه نشریه روانشناسی خوندم که همینو تایید میکرد

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
خودش بهم گفت منم هرچی نصیحتش کردم گوش ندادشوهرش براش کم نذاشته امااون تنوع طلبه ولیاقت نداره دیگه خو ...

وای 😱؛  کار بسیار خوبی کردین

در بینج کیسه عشقت نیم دونه ای بیش نیستم بی وفا مرا شل نپج
بله به تازگی و ایقد مرگش غم انگیز بود  شوهرخوب و خیلی ام دوسش داشت یه دختر ده ساله داست اما خ ...

اخرهمشون رسواییه دنیاحساب وکتاب داره

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

واقعا این دنیا چقدر ارزشش رو داره ک میرن دنبال این کثافت کاریا؟؟؟ از خدا نمیترسن؟؟از شب اول قبر نمیترسن؟؟ب عاقبت بدشون فکر نمیکنن؟؟؟ نمیدونم واقعا.خدا همه رو ب راه راست هدایت کنه و اونایی رو ک تو این راهن نجات بده.

وای 😱؛  کار بسیار خوبی کردین

حالم ازش بهم خوردبه من گفت تواملی عقب مونده ای 😢گفتم فقط گم شوبیرون خداجوابتومیده یه روزی

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خیانت هیچ توجیهی نداره

توجیه که هرگز نداره

ولی پیدا کردن ریشه و دلایلش به حذفش کمک میکنه

مخصوصا برای اینکه روانشناسا بتونن به افرادی که درگیر میشن کمک و مشاوره بدن

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

اگه قرار باشه هر زنی محبت ندید بره خراب بشه ک سنگ رو سنگ بند نمیشه ...چرا منی ک کتک خوردم بی احترامی دیدم خیانت دیدم بی توجهی دیدم چ شبایی ک تنهایی سر نمی‌کردم چرا من خیانت نکردم زنی ک شیر ناپاک خورده باشه خیانت میکنه