2777
2789
عنوان

زن خیانتکار

| مشاهده متن کامل بحث + 8855 بازدید | 122 پست
دقیقأ به قول دوستمون اول راهن عاقبتشونو باید دید

فدات💋

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
توجیه که هرگز نداره ولی پیدا کردن ریشه و دلایلش به حذفش کمک میکنه مخصوصا برای اینکه روانشناسا بتون ...

ذات خراب با مشاوره درست نمیشه

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ربطی نداره  به نظر من هیچ دلیل قانع کننده ای واسه خیانت وجود نداره با این حرفا فقط صورت مسئله ...

بله دقیقا؛ اما خب یک عده مبگن شرایط طلاق رو ندارن

در بینج کیسه عشقت نیم دونه ای بیش نیستم بی وفا مرا شل نپج
اگه قرار باشه هر زنی محبت ندید بره خراب بشه ک سنگ رو سنگ بند نمیشه ...چرا منی ک کتک خوردم بی احترامی ...

شما به جاش راحت قضاوت میکنی تازه به مادرشم توهین!!

انقدر هم من من نکنید

خسته ام از حمل کردن بعضی چیزها، نه میتونم به کسی توضیحش بدم، نه میتونم باهاشون کنار بیام و نه راهی برای خلاص شدن ازشون پیدا میکنم ...!

اخرهمشون رسواییه دنیاحساب وکتاب داره

شوهرش کارمند بود جونش براش در میورد کارای خونه  میکرد زندگی خوب نمونه بود فقط چون میگف دوسش نداشت...الان تو کل فامیل با اینکه دیگه نیس حرفش هس که فلانی با دوس پسرش بوده

پسره صورتش داغون شده تو تصادف اما زنده موند

چی کرده بوده؟ 

یه دوست پیداکرده پیش من قرارگذاشت رفت اپارتمانش.ازاون روزکلارابطموباهاش قطع کردم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
بله دقیقا؛ اما خب یک عده مبگن شرایط طلاق رو ندارن

خوب بمونن شرایط رو بهبود ببخشن با خیانت فقط فرار میکنن از مشکل که این کار آدما ضعیفه 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

آره ما دوتا همسایمون بودن یکی از مشتریام اونوقتا که ارتیشگاه داشتم هم بود خیلی از آدمای دیگه روهم دیدن حتی همسایه هدمونو با مرد گرفتن شبونه لخت لخت دوتاشون تو کوچه بودن ولی یکیشون بازم زنشو نگهداشته ولی اون یکی همسایمون همون روز بدون مهریه طلاق داد رفت 

❤ امیرالمومنین علی؏ : تو مراقب آخرتت باش دنیا ذلیلانه پیش تو می‌آید❤
من که موافقم یه بار یه مطلبم توی یه نشریه روانشناسی خوندم که همینو تایید میکرد

اکثر آقابونی که با خانم متاهل رابطه داشتن, میگقتن خانمه گفت شوهرش معتاده, بی توجه؛ سرده؛ خیانکاره؛ اسلا من براش مهم نیستم,.....

در بینج کیسه عشقت نیم دونه ای بیش نیستم بی وفا مرا شل نپج

اره یکی از اقوام ،خیلیم زشت شده ،جوریکه ببینیش وحشت میکنی

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
توجیه که هرگز نداره ولی پیدا کردن ریشه و دلایلش به حذفش کمک میکنه مخصوصا برای اینکه روانشناسا بتون ...

ریشه ودلیلش فقط اینه که خودشون رو قبول ندارن و از کمبودهای درونی خود اون فرده   و میخوان به خودشون ثابت کنن که هنوز خواستنی و دوست داشتنی هستن که متاسفانه راه رو اشتباه میرن 

خدایا شکرت 

یه مدت پیش یه اقا دکتر کار میکردم یه مریض داشت یه زنی بود که شوهر و دوتا بچه داشت بعد به این دکتر ما پیشنهاد داده بود بیا با هم باشیم 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست