2777
2789
عنوان

زن خیانتکار

| مشاهده متن کامل بحث + 8855 بازدید | 122 پست
اره یکی از اقوام ،خیلیم زشت شده ،جوریکه ببینیش وحشت میکنی

ابن از غم و قصه و پشیمونی و مشکلات و بی آبرویی و عرذاب وجدانه 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
اشتباه میکنین خانمها هم از روی هوا و هوسه 

مطمئن هستين?  یعنی ممکنه خانم ها هم از روی هوا و هوس خیانتدکنن؟ با اینکه شوهر خوبی داشته باشن

در بینج کیسه عشقت نیم دونه ای بیش نیستم بی وفا مرا شل نپج

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شوهرش کارمند بود جونش براش در میورد کارای خونه  میکرد زندگی خوب نمونه بود فقط چون میگف دوسش ندا ...

میبینی توروخدادخترخاله منم دستش پرطلاخونه ماشین زیرپاش امامیگه میخام یه کم تنوع بدم به زندگیم😒ادم اینقدربی لیاقت اینقدربی وجدان من طاقت دیدن این زناروندارم حالم ازشون بهم میخوره

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
شوهر داره؟ چند سالشه؟ 

اره بابابهترین شوهربهترین زندگی که همه حسرتشومیخورن27سالشه خاک توسرش کنم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
یه خانمی رو شنیدم گفتن با مردها بوده طلاقش دادن زنه هم اگه تهمت بود باید اعاده حیثیت میکرد ولی نکرد ...

گواهی سکوت بهترین جواب و بهترین راه برا اثباته

هرچقدر قسم بخوری و ... باشی ها فکر میکنن واقعا چیزی بوده و داره دروغ میگه

اره یه زنه ای که هرشب بایکی بوده و تازه شوهرم داشته اومد با بابام ریخت رو هم مامانم بیچاره فهمید طلاق گرفت شوهر اون زنه هم طلاقش داد الان اون زنه رو گرفته زنه نوه داره ولی دیگه کارش اینه به خودش میرسه مخ بابامو خورده حسابی خرجش میکنه فقط از خدا عمر میخام تا روزی که فلاکت بابامو با اون زنه رو ببینم

مطمئن هستين?  یعنی ممکنه خانم ها هم از روی هوا و هوس خیانتدکنن؟ با اینکه شوهر خوبی داشته باشن

همه جور آدمی پیدا میشه 

وخیانت دلیلش رفتارای طرف مقابل نیست 

درون خود اون فرد و کمبودهای خودشه نه همسرش 

مرد و زن هم نداره 

خدایا شکرت 

از همکلاسی های دوران مدرسه هم یکی بود که با وجود شوهر مهربان و یه دختر دوست پسر داشت شوهرش فهمید بخشیدش ادامه دادن و یه بچه دیگه اوردن و دوباره خانم فیلش یاد هندستون کرد و دوباره با یکی دوست شد و اینبار طلاق گرفت و با طرف از ایران رفت 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

اگه قرار باشه هر زنی محبت ندید بره خراب بشه ک سنگ رو سنگ بند نمیشه ...چرا منی ک کتک خوردم بی احترامی ...

عزیزم مطمئن باش خدا جواب صبرت و پاکدامنی ک داری رو بهت میده،و جواب ظلم اطرافیانت رو هم میده،این دنیا پره از امتحانات خدا ک چه طوری از این امتحان بیرون بیای مهمه.این دنیا دار مکافاته،انقدر دیدم ظلم کردن و سزاشون رو دیدن بعد مردن،و انقدر دیدم خداجون جواب صبر ادما رو داده ک انگشت ب دهن موندم.

مطمئن هستين?  یعنی ممکنه خانم ها هم از روی هوا و هوس خیانتدکنن؟ با اینکه شوهر خوبی داشته باشن

اره چراکه نه،همین خانوم شوهرش واقعا اقاست و همه چی تموم،منتها خانومه هوس باز و ...

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
اگه قرار باشه هر زنی محبت ندید بره خراب بشه ک سنگ رو سنگ بند نمیشه ...چرا منی ک کتک خوردم بی احترامی ...

آفرین به همت, غیرت, شرف و وجدانتون.

بله دلیلی نداره؛ اما بعضی ها بی فکر و بی منطق هستند فرقم نمیکنه خانم یا آقا.

دنبال تلافی به هر قیمت هستند و به عاقبت کار فکر نمیکنن

در بینج کیسه عشقت نیم دونه ای بیش نیستم بی وفا مرا شل نپج
از همکلاسی های دوران مدرسه هم یکی بود که با وجود شوهر مهربان و یه دختر دوست پسر داشت شوهرش فهمید بخش ...

دوسال بعد هم دست از پا دراز تر برگشت ایران 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

ببخشید ولی بعضی خانومها هستن ک دقیقا مثه اقایون هیز رفتار میکنن کافیه فقط یه نر ببینن چنان ادا و عشوه ای میان چنان لوس بازی در میارن ک حالت بهم میخوره این همش ب ذات ادم برمیگرده بعضیا عقده خودنمایی دارن،ربطی ب کمبود محبت از طرف شوهر و...هزار توجیه دیگه نداره

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

بچه هایه زن ارایشگرمحلمون بودچن سال پیش دوست پسرشودم ظهربرده مغازه شوهرش دیده بوددروشکسته بودرفته بودتودوتاشونم مثل سگ کتک زده بودوتحویل داده بوددست ماموراکه زنویه سال زندان وچن ضربه شلاق خورده بودشوهرشم طلاقش دادالان اززندون دراومده اواره کوچه وخیابوناشده حتی خونوادش هم دیگه تحویلش نمیگیرن وبچه هاشم تف میندازن روش