2777
2789
عنوان

زن خیانتکار

| مشاهده متن کامل بحث + 8855 بازدید | 122 پست
منم چندتا مورد اطراف دیدم که متاهلذو بچه داره. ولی با مرد دبگه ای دوسته؛

خدالعنتشون کنه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه والله بیشتر به خودش میرسید اصلا 10 سال جوونتر شده بود لعنتی    

جوجه رواخرپاییزمیشمارن

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
میگن زنایی ک این کارارو میکنن چهرشون برمیگرده بعد ی مدت راسته؟

اتفاقااا روز به روز خشکلتر شدن

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

البته نوع خیانت زن ها با ما آقایون متفاوته.

آقایون از روی هوا و هوس خیانت میکنن, خانمها از روی بی توجهی و بی مهری دیدن از همسر.

آقایون دنبال این هستن تا گزینه های دیگه رو هم تست کنن؛ خانم ها دنبال توجه و محبت هستن

در بینج کیسه عشقت نیم دونه ای بیش نیستم بی وفا مرا شل نپج
اتفاقااا روز به روز خشکلتر شدن

هنوزاول کارشونه هرکیودیدم اخرش یه مریضی گرفت وبازجرمرد

البته نوع خیانت زن ها با ما آقایون متفاوته. آقایون از روی هوا و هوس خیانت میکنن, خانمها از روی ب ...

عجب 

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
شما از کجا مطلع شدین؟

خودش بهم گفت منم هرچی نصیحتش کردم گوش ندادشوهرش براش کم نذاشته امااون تنوع طلبه ولیاقت نداره دیگه خونم راش نمیدم

بله به تازگی و ایقد مرگش غم انگیز بود 

شوهرخوب و خیلی ام دوسش داشت

یه دختر ده ساله داست اما خب زود شوهرش داده بودن و شوهرش نمیخاس خیانت میکنه

و با دوست پسرش تو ماشین  بودخ ک متاسفانه تصادف میکنه درجا میمیره ولی پسره زنده میمونه 

یهو تو کل فامیلشون ابروش میره همه یفهمن.عاقبت این رابطه خیلی بده خیلی

آره کارمند اداره بود با دوتا بچه به خاطر رفاقت با رئسش طلاق گرفت و الان تنها زندگی میکنه

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

اره یه دوست ک دیگ باهاش به خاطر اینکارش قطع رابطه کردم متاسفانه به دلیل محبت ندیدن از همسرش رفت دنبال خیانت ولی من گفتم توجیه نداره خیانت اگ محبت نمیکنه جداشو یا باهاش حرف بزن ولی متاسفانه درست نشد و با پسری دوس شده بود اوخر س چت هم میکرد 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی