2777
2789
عنوان

شوهرانه....

| مشاهده متن کامل بحث + 3766 بازدید | 189 پست
من خودم یه روز در میون کلاس میرم اینقدر خسته میشم که حوصله ندارم با کسی حرف بزنم اما با وجود درگیریهای زیاد وقتی میاد خونه ارامش قلبم میاد... همه شادیهای دنیا رو با وجودش میاره

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک رضایت از شوهررررررررررر !!!!!!!!!!!!!1 شکست خورده ها ، خیانت دیده ها و ... ورود ممنوع ! وگرنه عواقب بعدی آن به عهده خود شماست
بارالهی ! آن باشد که عشق تو به تنهایی ما را کفایت کند ! O:-) هر اندیشه منفی نسبت به دیگری، بازگرداننده ی چند اندیشه ی منفی به صاحب خود است. مهم نیست چند نفر اندیشه ی منفی نسبت به یکی دارند؛ اگر آن شخص شاد باشد، آن اندیشه ها هرگز به نزدیک وی هم نمی رسند، زیرا فر کانس شان متفاوت است. در عوض، همین اندیشه های منفی در شماری چند برابر به صاحبان آن ها باز می گردد. هیچ کس نمی تواند اندیشه ی منفی خود را وارد زندگی ما کند، مگر آن که اجازه بدهیم فر کانس مان، خود را تا سطح فر کانس منفی پایین بکشد.
مرسی مهدیسا جون...ایشاله خوشبخت بشید شما هم...ممنون

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

شوهر من مرد اردیبهشته و فوق العاده مهربون و با گذشته و من گاهی از خودم بدم میاد چون احساس میکنم خیلی بهش فشار میارم واون فقط گذشت میکنه . همیشه وقتی دارم داد میزنم و غر میزنم همش منو عزیزم و فدا خطاب میکنه تا حالا یه بارم بهم بی احترامی نکرده ولی من زود جوش میارم
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
همیشه دستاشو بو میکنم...بوی زحمت میده پیشونیشو بوس میکنم... بغلش میکنم... خلاصه بچه ها ...یه لحظه تصور کنید مرد بالای سرتون نبود تو این دنیا بدون مرد....