2777
2789
عنوان

شوهرانه....

| مشاهده متن کامل بحث + 3767 بازدید | 189 پست
بچه ها من امروز سر یه قضیه ای با شوهرم حرفم شد ، بگم چی شد نظرتونو بهم میگید ؟
بارالهی ! آن باشد که عشق تو به تنهایی ما را کفایت کند ! O:-) هر اندیشه منفی نسبت به دیگری، بازگرداننده ی چند اندیشه ی منفی به صاحب خود است. مهم نیست چند نفر اندیشه ی منفی نسبت به یکی دارند؛ اگر آن شخص شاد باشد، آن اندیشه ها هرگز به نزدیک وی هم نمی رسند، زیرا فر کانس شان متفاوت است. در عوض، همین اندیشه های منفی در شماری چند برابر به صاحبان آن ها باز می گردد. هیچ کس نمی تواند اندیشه ی منفی خود را وارد زندگی ما کند، مگر آن که اجازه بدهیم فر کانس مان، خود را تا سطح فر کانس منفی پایین بکشد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شوهرمو میخواممممممممممم
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
نیکی جون شوهر منم هنوز نیومده...

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

دیشب از سر کار امد امد بغلم کرد گفت چرا نخوابیدی منم زدم زیر گریه کلی دستشو بوسیدم گفتم ممنون که به خاطر ما انقدر زخمت میکشی
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
تو این 6 سال یه بارم صداشو بالا نبرده یه بارم بی احترامی نکرده از خانمم کمتر بهم نگفته ولی من همش غر میزنم از خودم ناراحتم
دقیقا سوفیا

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

من امروز صبح امتحان داشتم ، شوهرم باهام اومد که برسوندتم ، بعد که رسیدیم به آدرس داده شده تویه کارت ، دیدم اصلا آدرس درست نیست که خلاصه کلی دنبالش گشتیم بعد یهو یه پدر و دختری که سوار ماشین بودن هم داشتن دنبال همونجا میگشتن ، آقاهه گفت بیاید ما میرسونیمتون ، همونجا شوهرم گفت من دیگه میرم تو با اون ماشین برو ، بعد هرچی اصرار کردم که توهم بیا میترسم گم بشم ، گفت نه زشته من بیام ماشین غریبه !!! خلاصه بعد از کلی گشتن و هی زنگ زدن به شوهرم که پیدا نمیکنیم و اینا ( شوهرم خوب آدرس پیدا میکنه ) رفتم سر جلسه ، ظهر که اومدم خونه بهش زنگ زدم و گفتم دیدی نیومدی چقدر بد شد چرا خواهش میکنم بیا نمیای اونم اولش گفت آره راست میگی بعد که دوباره تکرارش کردم یه دفعه عصبانی شد و خیلی باهام بد حرف زد ، اصلا یه دفعه هنگ کردم نفهمیدم چرا این مدلی کرد ؟ من داشتم خودمو لوس میکردم یه کم اونم فهمید اینو ولی یه دفعه قاطی کرد !!!!!!! الانم باهاش حرف نمیزنم اونم خوابیده .
بارالهی ! آن باشد که عشق تو به تنهایی ما را کفایت کند ! O:-) هر اندیشه منفی نسبت به دیگری، بازگرداننده ی چند اندیشه ی منفی به صاحب خود است. مهم نیست چند نفر اندیشه ی منفی نسبت به یکی دارند؛ اگر آن شخص شاد باشد، آن اندیشه ها هرگز به نزدیک وی هم نمی رسند، زیرا فر کانس شان متفاوت است. در عوض، همین اندیشه های منفی در شماری چند برابر به صاحبان آن ها باز می گردد. هیچ کس نمی تواند اندیشه ی منفی خود را وارد زندگی ما کند، مگر آن که اجازه بدهیم فر کانس مان، خود را تا سطح فر کانس منفی پایین بکشد.
برف دونه پیش میاد ...ما هم با هم دعوا میکنیم...الان و نبین فردا رو ببین که چقدر لحظه اشتی عاشقونست